Издвајамо Србија

ОБРАДОВИЋ НИЈЕ ДОБИО ПОДРШКУ ОПОЗИЦИЈЕ: Све странке „шутнуле“ лидера ДВЕРИ!

Опозиција у Србији одбила је понуду лидера Двери.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Иако се Бошко Обрадовић понудио да буде кандидат опозиције на изборима за новог шефа државе, то му ипак неће поћи за руком. „Хвала, али не треба“, рекоше скоро сви опозиционари!

Драган Шутановац – Демократска странка:

– Са лидером Двери не делимо исте политичке вредности, тако да са њим не разговарамо око подршке на изборима. Србији треба председник који заступа европске вредности, који разуме положај Србије у 21. веку, који има довољно искуства, али и енергије да иницира реформе и натера Владу да ради у интересу свих грађана, а господин Обрадовић то није.

Борко Стефановић – Левица Србије:

– Мислим да је он одличан кандидат за нову десницу, али због својих ставова и програма не може бити кандидат целе опозиције. Није немогуће да ће Обрадовић повући кандидатуру, ако опозиција пронађе кандидата прихватљивог свим опцијама.

Милош Јовановић – Демократска странка Србије:

– Наведена понуда је у најмању руку исхитрена и с политичког становишта прилично чудновата, јер не видим о којој је то опозицији реч. За мене Борис Тадић, Драган Шутановац, Чедомир Јовановић, па ни Саша Радуловић не представљају истинску опозицију Александру Вучићу. Очигледно се у Србији, нажалост, све свело на ускостраначке интересе и питања личне промоције, а политиком и политичком визијом се више нико не бави. Мене и ДСС занима ово друго.

Јанко Веселиновић – Покрет за преокрет:

– Покрет за преокрет ће на изборима подржати кандидата који може да победи Александра Вучића. Нисмо искључиви, али је потребно направити анализу ко је та личност. Свако из опозиције би морао да прескочи неке личне сујете. Кућа гори и потребно је да гасимо пожар.

Вјерица Радета – Српска радикална странка

– Наш кандидат је Војислав Шешељ и ми немамо никаквог разлога да било кога подржавамо и, наравно, уверени смо да ће Шешељ победити на следећим изборима.

 

Извор: Ало