Издвајамо Свет

ПАКЛЕНИ ПЛАН ЛЕВИЦЕ: Ово је 10 језивих начина које планирају, како би поставили Хилари за председника!

Уместо да се повуче и изврши неку интроспекцију након што је доживела запањујући пораз на изборима, политичка левица је изјавила да је цео свет погрешио. Ови комунистички оријентисани радикали сада верују да је њихов посао да исправе изборне “грешке“ тако што ће поставити Хилари Клинтон у Белу кућу на било који могући начин.

Упркос свим својим “демократским“ реторикама, левичари, у суштини, презиру демократију. Они не подносе да било шта препуштају бирачима, па чак и када бирачи врло јасно говоре да одбацују пропалу политику и криминал радикалне левице, ти исти либерали одбацују све што им бирачи говоре и настављају да иду својом стазом обмане.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Зато сада радикална левица ради на томе да оповргне изборну победу Трампа и постави Хилари Клинтон у Белу кућу, по сваку цену. То, наравно, укључује новине као што је Wасхингтон Пост да потпуно фабрикују тотално лажне приче у покушају да униште или цензуришу независне медије. Само када истински слободни медији у Америци потпуно занеме, радикална левица може да успе у својој мисији да оповргну земљу.

Мајк Адамс са Натурал Неwс-а је навео десет начина које радикална левица или спроводи или помно разматра како би украли ове изборе пре 20. јануара. Он наводи да у овом случају не предвиђа да ће се неки посебан сценарио догодити и нада се да неће ни један. Он каже да само упозорава читаоце о могућностима, чак и ако неке изгледају прилично далеко. Наводи да су неки сценарији врло вероватни, док други нису вероватни уопште, али да их треба све размотрити.

Сценарио #1) Крађа изборних гласова

Већ круже гласине да изборни гласачи могу бити подмићени да промене своје гласове у односу на популарне гласове у њиховим државама. Мајк Адамс каже да је чуо да је неким изборним гласачима понуђено 150.000 долара да промене свој глас за Трампа у глас за Клинтонову, а да је другим гласачима прећено смрћу да промене своје гласове. (Да, тако радикална левица третира демократију: Ако не гласате за њиховог кандидата, прете да ће вас убити!)

Разлог зашто ова тактика сама по себи неће успети је тај јер је Доналд Трамп освојио 78 изборних гласова. Подмићивање довољно гласача у државама које чак дозвољавају личну дискрецију да промене такве гласове је готово немогуће. Шанса да ће се то десити је скоро равна нули. Чињеница да толико залуђених левичара и даље верује да могу победити тако што ће претити изборним бирачима је само још један пример њихове потпуне заблуде.

Сценарио #2) Гурнути Америку у хаос и прогласити ванредно стање

Шанса за ову тактику је већа. У ствари, хипнотисани левичари већ подстичу подлогу за ово.

Даг Хагман је написао на ХагманнРепорт.цом:

“Поново видимо лажи “левичарских“ медија и њихових социјалистичких другова како тврде да су ови протести спонтани и органски. Они нису ни једно ни друго, а спонтани су исто колико је био и напад у Бензагију 2012. године. Они су добро испланирани, организовани и финансирани од стране истих оних људи који одбијају да уступе власт. Медији чак одбијају да их назову правим именом: организовани нереди, са повредама и уништавањем имовине. Све док не буду откривени, ови немири се неће само наставити, него ће се и проширити.“

Очекујте организоване побуне на Божић, Нову годину и Дан инаугурације. Радикална левица верује да могу да преузму власт ако буде довољно хаоса на улицама.

Сценарио #3) Срушити тржишта натраг у Мрачно доба и уништити континуитет власти

Овај сценарио ће, по мишљењу Мајка Адамса, врло вероватно бити покушан, али так након што Доналд Трамп положи заклетву као председник. Када све буде званично, централне банке могу бити у дослуху да сруше систем глобалног дуга, тако да се може окривити Трамп за ову катастрофу, док послушни, левичарски медији лажу својим пратиоцима (као и обично) говорећи како Обамино удвостручење националног дуга није имало никакве везе са тим. (Да, када се финансијска тржишта погоршају под Обамом, то је Бушова кривица. Али када се финансијска тржишта погоршају под Трампом, то је Трампова кривица!)

Сценарио #4) Покретање ЕМП нуклеарног напада на Америку и сваљивање кривице на Русе

Мајк Адамс је овај ЕМП сценарио под лажном заставом првобитно поменуо Дејву Хоџису у недавном интервјуу. Наиме, прича о овом сценарију под лажном заставом је већ постављена у лажљивим медијским кућама као што је Wасхингтон Пост, који је прогласио да Натурал Неwс контролишу Руси.

Са тако комплетно постављеном причом, Обамин режим моће да покрене нуклеарно оружје и детонира га на висини изнад Северне Америке, стварајући ЕМТ напад под лажном заставом за који ће онда окривити Русе.

Обама би онда могао прогласити ванредно стање и издати налоге за хапшење свих независних медијских сајтова које је Wасхингтон Пост навео да “раде за Русе.“

То је потпуно сулудо, али тако радикална левица размишља. Они су одлучили да победе по сваку цену, чак и ако то значи да треба да спроведу нуклеарни напад на своју земљу. Толико су залуђени и опасни ови људи.

Сценарио #5) Изазивање нуклеарног рата са Русијом

Ту је, такође, сценарио у ком Обама намерно иницира рат са Русијом, готово сигурно га иницирајући у Украјини, дуж источног фронта НАТО-а. Он затим користи објаву рата да прогласи ново ванредно стање, тврдећи да мора да остане у Белој кући док не прође криза. (То неће проћи, наравно, али могу покушати…)

Сви лажљиви медији нису објавили ништа о овоме, али је Пол Крег Робертс тачно описао како Обама позиционира европска нуклеарна средства у агресивни, ратни положај како би изазвао руску реакцију.

Није претерано рећи да председник Обама покушава да испровоцира нуклеарни сукоб са Русијом већ годинама. Хоће ли успети? Чисто сумњамо. Путин ће се суздржати док Трамп не ступи на дужност, а онда ће Трамп вероватно избећи нуклеарни рат.

Сценарио #6) Убиство Трампа, а затим претње Пенсу све док се не повинује

Овај сценарио се активно спроводи од стране радикалне левице. Они буквално покушавају да убију Доналда Трампа, тако да Мајк Пенс постане председник. Одатле се они надају да могу довољно запретити или контролисати Пенија да прати њихове заповести.

Како се све ово одвија, они ће такође злонамерно нападати Пенса, Трампа и независне медије путем лажљивих водећих медија који ће фабриковати потпуно лажне приче на дневном нивоу, баш као што раде и сада.

Сценарио #7) Отворити брану за илегалце и прегазити земљу са милитантним странцима

Ово је сценарио који је Обама већ делимично активирао. Идеја је да се Америка преплави са илегалцима – посебно онима који имају везе са Ла Разом – а затим прогласити да делови америчког југозапада буду “имовина мексичких народа.“

Сценарио #8) Активирање огромног догађаја под лажном заставом у великом граду САД-а, могуће циљање Трампове куле

Мајк Адамс наводи да је од суштинског значаја да се схвати да су глобалисти имали броје догађаје под лажном заставом које су планирали пре избора, али су изабрали да избегну активирање неког од њих, јер су погрешно мислили да ће добити изборе.

Тако су људи успели и да изаберу Трампа и да избегну велике нападе под лажном заставом у САД. Али исте те операције под лажном заставом још увек могу бити призване у сваком тренутку, и још се могу искористити за изазивање поремећаја, хаоса или за позивање на ванредно стање пре дана инаугурације.

Из тактичке преспективе у главама радикалне левице, најбоља врста операције под лажном заставом како би постигли свој циљ остајања на власти би била она која циља Трампову кулу. Иако је ФАА ограничила ваздушни простор око Трампове куле из безбедносних разлога, кула и даље може бити мета одлучних, суицидалних левичарских радикала који носе неку комбинацију хемијских експлозива и материјала прљавих бомби.

Сценарио #9) Народни устанак за “окупирање“ Вашингтон Д.Ц.-а 20. јануара 2017. године

Овај сценарио је готово сигуран, јер је Натурал Неwс већ упознат са завером радикалне левице да окупирају Капитол зграду 20. јануара.

Ово се организује масовно и означено је као “протест.“  Ако довољан број вољних радикала стигне на одредиште – а можете се кладити да ће их доћи на хиљаде, захваљујући Џорџу Сорошу – “миран протест“ ће бити претворен у “Преузмимо Капитол!“ протест.

На дан инаугурације ће тамо бити 1.000 америчких маринаца. Мајк Адамс каже да радикалној левици треба показати од чега су направљени прави Американци, и да то не значи одустајање само зато што неколико хиљада цмиздравих трансродних пахуљица са плишаним једнорозима и мајицама у дугиним бојама мисле да могу да преузму земљу тако што ће попадати по поду зграде Капитол.

Сценарио #10) “Отровна пилула“ недељу дана пре инаугурације

Ово заправо није начин на који ће левица преузети земљу. То је пре начин да упропасте земљу пре него што је Трамп преузме.

Идеја је да се изазове огромна финансијска криза у данима пре Трампове инаугурације. Ово се може постићи врло лако: Федералне резерве могу да објаве значајно веће каматне стопе, продавање свих акција које су у власништву државе и финансијских инструмената које су куповали последњих осам година како би спречили пад тржишта.

У размаку од неколико дана председник Обама би могао десетковати финансијска тржишта, у великој мери повећати трошкове задуживања САД-а, уништити милијарде долара приватног богатства међу грађанима. Најбољи део свега овога, у очима левице, је да би лажљиви медији за све могли да окриве Доналда Трампа!

Радикална левица би радије уништила Америку него изгубила контролу над њом.

Закључак свега овога би требало да буде јасан: Није готово док Трамп не положи заклетву као председник. А чак и тада, још није готово док се не очисти од радикалних левичарских лажова и комунистичких бубашваба који воде левичарске медије.

Ако се ово претвори у насиље и активира се Други амандман, радикална левица ће се наћи десеткована у рукама правих Американаца.

 

Извор: Wебтрибуне.рс