Издвајамо Свет

ВЛАДАРИ ИЗ СЕНКЕ НЕ МОГУ ДА ВЕРУЈУ: ПУТИН убедљиво води у анкети ТИМЕ, подржавају га и Американци, ево зашто..

Владимир Путин је скочио на врх ТИМЕ-ове анкете за личност године и на путу је за убедљиву победу, доказујући да је његова одлучност да уништи Нови светски поредак почела да одјекује међу Американцима.

Путин је остварио велико вођство у анкети 2016. године, седећи на 38% гласова од 27. новембра. Доналд Трамп је на другом месту са 13%, Џулијан Асанж има 3%, а Хилари Клинтон и Барак Обама имају мање од 1%.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Руски председник, који има велику предност од 25% у односу на друго место, изгледа да сигурно осваја јавну анкету и то великом већином. Али, хоће ли естаблишмент дозволити ТИМЕ-у да крунише Путина као личност 2016. године – или ће занемарити глас народа и изабрати свог победника?

Руски председник Путин, џудо ентузијаста који диже 230 из бенча, ударио је Нови светски поредак тамо где боли.

Ухватио их је у паничном страху, због чега су претерали са пропагандом, пумпајући Западне медије страшним причама и неистинама у покушају да затворе очи маси на оно што се заиста догађа пред њиховим очима.

Али резултати ТИМЕ-ове анкете за личност године показују да су Американци почели да се буде и да примећују, и не падају на пропаганду.

Прави људи, на које водећи медији немају утицај, подржавају Путина.

Немојте се изненадити ако водећи медији покушају да вас убеде у нешто дубоко узнемирујуће у скоријој будућности. Имали смо очајнички покушај кампање Клинтонове да окриви Русију за своје сопствене неуспехе, и покушај водећих медија да попљују Путина и Русију са оптужбама о мешању у америчке изборе – упркос чињеници да не могу пружити никакав доказ да подрже своју лажну причу.

Никада у историји Нови светски поредак није имао такву контролу над операцијама Западних медија. Истовремено, Нови светски поредак никада није имао тако преданог и тешког непријатеља као Владимира Путина.

Ова ситуација се не може наставити. Нешто се мора догодити.

Путин је игнорисао позиве Новог светског поретка и одлучио је да прати своју савест. Обећали су му значајну улогу за њиховим високим столом, али он је препознао њихову игру и зарекао се да ће их уништити.

Путин је цео живот, од његовог детињства у пацовима зараженој стамбеној згради, до свог мирног и посвећеног председавања, био демонстрација своје немилосрдне одлучности и решености да се уради оно што се мора за добробит свог народа.

Како су карте подељене, његови људи су сада свет.

 

Извор: Wебтрибуне.рс