Занимљивости Издвајамо

АМЕРИЧКИ ПУКОВНИК КОРЗО НЕ ЖЕЛИ ВИШЕ ДА ЋУТИ: Открио језиве детаље о ванземаљцима (ВИДЕО)

8.јула 1947. године, новине под називом Росwелл Даилy Рецорд су објавиле чланак на насловној страни који је изазвао амерички најозлоглашенији сукоб са ванземаљцима. Наслов је гласио: “РААФ заробила летећи тањир на ранчу у регији Розвела.“

Пуковник Филип Корзо је био војни обавештајни официр који је служио у Ајзенхауеровом Савету за националну безбедност. Након своје 21-годишње војне каријера, служио је као војни аналитичар. Он је себе начинио јавном личношћу признањем да је он лично видео преминуле ванземаљце из Розвелске несреће.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

У видеу он говори о свом првом сусрету, као и томе да је видео НЛО како путује 6.500 км/х на радару. Он говори како је, током свог рада у Центру за истраживање и развој, добијао фрагменте ванземаљске технологије из разних незгода.

Многи теоретичари завере сматрају да је Розвелски инцидент један од најочигледнијих доказа заташкан од стране америчке владе о ванземаљском животу на Земљи. Сматра се да је Корзо подстакао такве мисли.

Корзо описује да су преминули ванземаљци имали потпуно другачији мозак од људског. Нису имали ни нос ни уста, ни дигестивни систем, ни полне органе. “Они су више хуманоидна бића,“ каже он у видеу. “Њихов свемирски брод се састоји од трајних метала и биолошки су у природи; ништа слично нисмо видели.“

Он је сада у својим 80-им годинама и закопавање информација приписује страху, али каже да се не можемо више ослањати на то, јер је то далека прошлост.

“Људи желе да знају истину,“ каже он, апелујући на то да млади људи у Америци имају право да знају. Он каже да, супротно популарном веровању, они неће паничити. “Они неће чупати своју косу, они желе да чују ову.“

Чини се да је током интервјуа Корзо више бринуо шта је могло бити, углавном зато што се он морао помирити са чињеницом да, када се његово виђене НЛО-а десило, он је живео у време када су људи више прихватали оно што им је влада говорила. Данас? Не толико.

“Они су болесни од лагања,“ каже он. И даље каже да, пошто је влада толико велика и огромна, ако оставите важну информацију саму, она ће се сама заташкати. Ово је можда најзначајнија тачка његовог интервјуа. У данашње време, где се толико тога брзо мења, а људи коначно имају глас, доводе у питање владу, политику и још много тога, морамо искористити ту новопронађену снагу, смелост и индивидуалност и искористити их да створимо заједнице које вреднују истину.

Пуковник Филип Корзо, аутор књиге “Дан после Розвела,“ која говори о његовим открићима у вези његове улоге у тајном програму, је један од најважнијих узбуњивача данас. Погледајте овај, и још много његових интервјуа.

 

Извор: Wебтрибуне.рс