Занимљивости Издвајамо

КАЊЕ ВЕСТ ТВРДИ: Ја сам ванземаљац послат на Земљу да помогнем човечанству

Доктори који су лечили Кање Веста на УЦЛА Медицинском центру кажу да ова поп звезда мисли да је он ванземаљац који је послат на Земљу да помогне човечанству.

Како се наводи у најновијем издању Лифе & Стyле магазина, Кање Вест је рекао докторима и медицинском особљу да је он “звездано семе“ који је послат на мисију да помогне Земљи.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

“Када је први пут отишао на психијатрију, чуо је гласове,“ ракао је инсајдер.

Убрзо након тога је “почео да говори људима да је он ’звездано семе’ “ – ванземаљац на мисији да помогне Земљи.

Кање је изашао из болнице пре само неколико дана. Његов боравак у болници је трајао мање од две недеље, од његовог пријема 21. новембра.

Када је примљен прошлог месеца, покренуле су се гласине да је Кање Вест присилно затворен на “испирање мозга“ од стране његових руководилаца након изјава где је Џеј Зија назвао чланом Илумината и јавно подржао Доналда Трампа.

“Ја стављам своју каријеру, свој живот, моју публику, у велику опасност, када разговарам са вама овако. Бијонсе, био сам повређен јер сам чуо да си рекла да нећеш да наступаш осим ако добијес ВМА видео године преко мене.“

“Џеј Зи, знам да имас убице, и молим те, немој их послати на мене. Причај са мном као мушкарац!“

Доктори кажу да Кањеово недавно бизарно понашање може бити доказ неке врсте шизоафективног поремећаја. Симптоми укључују халуцинације или залуђеност, заједно са депресијом или манијом.

Било да Кање још увек верује да је ванземаљац или не, он је удвостручио своју подршку Доналду Трампу, и прича се да му је понуђена улога амбасадора у Трамповој администрацији након њиховог недавног сусрета у уторак.

 

Извор: Wебтрибуне.рс