Издвајамо Свет

САД У ПАНИЦИ ЗБОГ СУРОВОГ ОБРАЧУНА КОЈИ ЈЕ ПОЧЕО: Трамп решио да растури ЦИА јер су му објавили рат због Хилари, ево како..

Трамп ће уништити ЦИА-у због њихових лажних оптужби о хаковању

Доналд Трамп ће вероватно десетковати ЦИА-у због њених лажних оптужби да су руски хакери утицали на изборе у САД у дослуху са њим.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Трамп не трпи будале радо, а овај последњи очајнички напад актуелне администрације преко покварених елемената унутар обавештајне заједнице неће проћи некажњено.

“Ја се увек осветим… Скренем с пута да би им учиним живот јадним.“ – Доналд Трамп

Руссиа-инсидер.цом извештава:

У среду увече је НБЦ објавио извештај, у дослуху са безброј анонимних извора који се налазе унутар ЦИА-е и других обавештајних агенција, тврдећи да је Владимир Путин лично руководио уништењем Хилари Клинтон путем хаковања њених и ДНЦ сервера пре америчких председничких избора.

НБЦ извештава:

Амерички обавештајни званичници сада “са сигурношћу“ верују да је руски председник Владимир Путин био лично умешан у тајну руску кампању мешања у председничке изборе САД-а, рекли су високи амерички обавештајни званичници за НБЦ Неwс.

Два висока званичника са директним приступом информацијама кажу да нови подаци показују да је Путин лично руководио тиме како ће се хаковани материјал од демократа објавити и користити. Подаци су дошли од дипломатских извора и шпијуна који раде за америчке савезнике, рекли су званичници.

У извештају се не именује никакав извор за информације, осим непоправљивог Мајкла Мекфола, који је неко време био амерички амбасадор у Русији.

Морамо нагласити да је ово невероватно директна оптужба против председника Русије, која има потенцијал да изазове и међународне и домаће кризе које би брзо могле измаћи контроли. Ово је далеко, далеко изван несмотреног.

Уместо да држе погнуте главе наредне четири године, па чак и покушају да остваре неки суптилан утицај на одлуке председника, ове инфантилне слуге унутар ЦИА-е и масовних медија су се разоткриле у овом последњем очајничком нападу који их дефинитивно осуђује на предстојећи гнев новоизабраног председника.

Они очигледно немају појма да су управо шутнули отворено гнездо стршљена.

Трамп, који је био штићеник  немилосрдног адвоката Роја Кона, је током година врло јасно ставио до знања како се он носи са својим непријатељима. У “Тхинк Биг“ је детаљно описао како се носити са издајницима:

“Ја се увек осветим… Скренем с пута да би им живот учино јадним.“

“Када вас неко заврне, узвратите“ и “Ухватите их за гушу, тако да људи који гледају не пожеле да се каче са вама.“

У “Тхе Арт оф тхе Цомебацк“ је Трамп написао:

“Верујем у оно, око за око – како каже Стари завет.“

“Неким људима који су заборавили да подигну прст када су ми били потребни, када сам ја био доле, је сада потребна моја помоћ, а ја им сада враћам. Наносим им штету и много се забављам.“

Џон Кенеди је фамозно претио да ће “разбити ЦИА-у на хиљаду делова.“ Али на крају, 35. председник је изгубио своју усамљену битку да у потпуности разбије моћ паралелне државе.

Иако поштујемо Кенедија, верујемо да Доналд Трамп има много озбиљнији начин.

Доналд Трамп је Мајкл Корлеоне. Он ће држати своје пријатеље близу, а непријатеље још ближе (укључујући оне попут Џона Болтона). Али ће према онима које буде држао ближе бити веома немилосрдан што су се намерачили на њега.
Мајк Помпео, Трампов кандидат за директора ЦИА-е, ће бити плаћени убица за ову немилосрдну операцију кућног чишћења.

Обрачун почиње 20. јануара.

 

Извор: Wебтрибуне.рс