Занимљивости Издвајамо

НЕ БАЦАЈТЕ СТАРЕ СТВАРИ: Ако имате неке од ових игрица или телефона, можете да зарадите ЧИТАВО БОГАТСТВО!

Имате ли кутију препуну старих технологија које једноставно оклевате да баците у смеће? Имамо решење за вас. Ваши стари мобилни телефони, игре или конзоле могле би да вреде право богатство
Припадате ли можда оним људима који никад ништа не бацају? Имате ли кутију препуну старих технологија које једноставно оклевате да баците у смеће? Имамо решење за вас.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Размислите о њиховој продаји на еБаy-у јер би ваши стари мобилни телефони, игре или конзоле могле да вреде право богатство.

Изворни Нинтендо Гаме Боy

Гаме Боy који се никад није играо? Па то је трагично. Оно што је такође трагично је да “јадник” који је пуних 25 година чувао овај уређај у оргиналној кутији, сада на њему може да заради преко 1.000 фунти на еБаy-у.

Аппле иПод Цлассиц прва генерација

Овај уређај не вреди онолико колико је вредео онда када су новински наслови вриштали о новом иПад Цлассиц-у, али недавно укинути иПод Цлассиц и даље држи добру цену. За свој стари музички плејер, сада можете да добијете за 385 фунти.

Прва генерација иПода

Са само 5ГБ места за смештај податка овај уређај се данас сматра готово “смећем”. Међутим, право место овог иПода је у музеју, а за њега данас можете добити чак 2.995 фунти.

Гран Турисмо 5

Ово није обично издање већ издање с потписом – “Сигнатуре Едитион”. Потписао га је продуцент игре Казунори Јамаући. Постоје само три оваква, а један се продаје за “само” 2.500 фунти.

ПС1 игре

Евил Зоне? На еБаyу се продаје за 66,99 фунти. Ресидент Евил: Дирецтор’с Цут се продаје за 595 фунти. Можда би било добро да проверите имате и још коју стару игрицу у својој кутији.

Нокиа 3310

Сваки прави хипстер данас мора имати телефон с почетка овог века. Нокиа 3310 је класични мобилни телефон који може сатима да траје док на њему играте игру “Снаке”. Цена? Само 100 фунти.

 

Извор: Аваз