Свет

Џорџ Сорош планира “финансијски армагедон” како би зауставио Трампа!

Озлоглашени глобалистички милијардер Џорџ Сорош верује да тржиште представља Трампову слабу тачку.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Он тврди да Трамп “нема шансе” да преживи напад на тржиште који му следи, ликујући да ће будући председник бити уништен и да неће бити у могућности да манипулише Америком.

Фрустриран због пропалих покушаја да контролише будућу САД и светску политику, Сорос се вратио ономе што најбоље уме – манипулацији тржишта – у покушају да заустави Трампа од саботирања његових планова за нови светски поредак.

Соросов план да убаци “марионету државног уређења” Хилари Клинтон у Белу Кућу није успео, упркос мултимилионерског финансирања од стране озлоглашеног глобалистичког милијардера.

Покушаји да се дестабилизује држава финансирајући лажне протесте у провинцији (познати ти као астротурфинг) такође нису успели и осујетили су Сороса, те се осамдесетогодишњак нашао у позицији на којој никада није био.

Соросови нови трикови – финансирање контролисање политичара-марионета и њихових потеза – су изложени широм света, што је натерало милијардера да се врати на своје проверене методе за успостављање контроле.

Сорос поново манипулише тржиштима

Стручњаци и аналитичари тржишта су протеклих недеља помно пратили “рањену звер” како би одредили његов следећи потез, те се појављује све више извештаја који наводе да је сума утрошена на финансирање Хиларине кампање, минимална у односу на суму коју он тренутно троши на тржишту обвезница.

Он планира да створи “финансијски армагедон и направи пакао” и да доведе Запад, а нарочито Америку, до ивице уништења. Феникс ће се издићи из пепела и то ће бити Соросова верзија новог светског поретка.

Сорос је убеђен да је тржиште Трампова слаба тачка. Он тврди да Трамп “нема шансе” да преживи напад на тржиште који му следи, ликујући да ће будући председник бити уништен и да неће бити у могућности да било шта учини.

Како аналитичар са Вол Стрита наводи: “Начин на који је Сорос уништио Енглеску банку и малезијску економију ће се једног дана сматрати само загревањем за његов целокупни пуноснажни напад који ће створити финансијски армагедон на глобалном нивоу.”

Извор: Webtribune.rs