Издвајамо Свет

ХОЋЕ ЛИ ТРАМП ПРЕЖИВЕТИ СУТРА? Тајне организације понудиле по 2.500 долара грађанима за немире на Трамповој инаугурацији!

Тајне организације нуде грађанима по 2.500 долара да присуствују инаугурацији Доналда Трампа у петак и изазову што је више могуће нереда насилним побунама.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

У низу огласа грађанских организација “Деманд Протест“ – демонстрантима се нуде велике суме новца да поремете Трампову инаугурацију у Вашингтону 20. јауара.

Група са седиштем у Сан Франциску нуди људима месечни хонорар од 2.500 долара и 50 долара по сату током сваког протеста у ком учествују, пише “инфоwарс.цом”

Како наводи оглас:

“Као оперативац “Деманд Протест-а” добићете месечни хонорар од 2.500 долара на нашу стандардну исплату по догађају од 50 долара по сату, све док учествујете у најмање 6 догађаја годишње.

Ми смо изузетно флексибилни и моћи ћемо да радимо са скоро свим постојећим распоредима рада.

Оперативци са пуним радним временом ће добити здравствено, стоматолошко и осигурање вида за породице, флексибилне одморе и плаћене обуке. Путни трошкови су увек плаћени.“

Нејасно је да ли је сајт “ДемандПротест.цом” заправо легитиман. Сајт изгледа да је релативно нов, а резултати показују да је креиран 02.12.2016. године, скоро месец дана након избора Трампа.

Тајни видео објављен од стране незавнисног медија “Пројецт Веритас”, такође тврди да је ухватио левичарску групу како кује завере о ремећењу различитих догађаја инаугурације.

“Антифашистичка коалиција Wашингтона кује заверу да поремети инаугурацију новоизабраног председника Доналда Трампа применом бутерне киселине у Националном прес клубу током “Деплорабалл” догађаја који је заказан за 19. јануар“ наводи се у најновијем издању “Пројецт Веритас”.

У понедељак је “Инфоwарс” такође известио о постојању процурелог аудио снимака левичарске протестне групе “ДисруптЈ20” која на сличан начин планира да створи хаос ове недеље, са активистима који кују заверу да “спрече људе да присуствују инаугурацији.“

У новембру прошле године, кружила је прича лажних медија у којој се тврдило да је човек плаћен са 3.500 долара да протестује на скупу Доналда Трампа.

 

Извор: Wебтрибуне.рс