Издвајамо Свет

ИСТИНА ИЛИ ЛАЖ? Овај човек тврди да су светски политички и религијски лидери у тајности отпутовали на Антарктик! (ВИДЕО)

„У последњих неколико месеци, политички и религијски лидери широм света отпутовали су на континент на крај света- Антарктик.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Аутор “Царства испод леда”, Стив Квејл каже да би људи требали то да примете, и пита се „Шта се заиста дешава тамо?

“Ово је питање за милијарду, ако не и за трилион долара- Зашто религијски лидери и неки од најмоћнијих лидера посећују Антарктик? Мало је вероватно да руски патријарх Кирил тамо иде да упозна пингвине, уз дужно поштовање. Неко или нешто је позвало светске лидере тамо.“

Квејл такође даље наводи: „Већина људи не разумеју, а ово је кључно, да је САД 1947-ме послала ратну флоту ка Антарктику по налогу адмирала Бирда која се називала „Операција висок скок.“

Та операција је за намеру имала проналазак и уништење скривених нацистичких база које су им обавештајне агенције обезбедиле ради документације.

То није била мала ствар. Ангажовано је 13 бродова 4700 људи и најмодерније оружје од стране америчке војске. Лоша вест за Америку је била да су поред свега тога изгубили. Руси су их шпијунирали и имали су видео наших ваздухопловних јединица које су се сусреле са летећим тањирима.“

Он затим каже: „Неке ствари су изнад нивоа доктората, што се може увидети и код Европског већа за нуклеарно истраживање (ЦЕРН).

Оно што је кључно да људи разумеју јесте да се све више активности догађа у ЦЕРНУ.. Окултни ритуали су све нападнији и више није могуће класификовати овакве приче као чисте гласине.

Нешто се догађа, а Антарктик је центар тога. Могло би се закључити из свега овога, да су тада захваљујући технологији Трећег рајха зашли под лед и ступили у контакт са бићима, самосвесним бићима о којима су причали Вернер вон Браун и остали до краја својих живота.

Све ово је, стога, ствар сачуваних података. Када се они саставе, указују на ово- да постоји ентитет или група ентитета која има моћ мишљења и напреднију технологију, те заправо наређују нашим лидерима, религијским и политичким.

Историја света није онаква каквом се чини, она је таква какву је представљају моћници света. Треба такође напоменути и то, што се крије, да ниједан светски лидер не верује да је Хитлер умро у бункеру.“

Много више у видеу испод:

 

 

Извор: Wебтрибуне.рс