Издвајамо Свет

УДАРНА ВЕСТ! ОБАМА донео СУЛУДУ ОДЛУКУ, поништава избор ТРАМПА за ПРЕДСЕДНИКА!

У последњем покушају да прогласи да је Трамп “незаконито изабран“ и да га спречи да ступи на дужност, Обамина администрација је одлучила да су избори сада “федерализовани,“ по први пут у историји САД-а.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Амерички изборни систем ће сада бити третиран као “критична инфраструктура“ Одељења за унутрашњу безбедност, саопштио је Џеј Џонсон у петак у покрету који неки описују као главни федерални прелаз и покушај блокирања Трамповог председништва проглашавајући изборе “незаконитим“ пишу “абцнеwс” и “Ассоциатед Пресс”

У писму упућеном Ассоциатед Пресс-у, Џонсон је открио да америчка влада сада може да “надгледа и интервенише“ изборима, процес који претходно спровођен на државном нивоу како би се пружиле провере и равнотеже и спречила владајућа странка у Вашингтону да користи своју моћ да лажира изборе.

“С обзиром на важну улогу коју избори играју у земљи, јасно је да одређени системи и средства изборне инфраструктуре испуњавају дефиницију критичне инфраструктуре,“ рекао је Џонсон.

Именовање “омогућава да се информације обуставе јавности када се државни, локални и приватни партнери састану да разговарају о безбедности изборне инфраструктуре – потенцијално убацујући тајност у изборни процес који је традиционално и изричито транспарентан процес,“ наводи АП.

“Имамо проблем да разумемо шта ће то они тачно радити, а да ми то већ не радимо,“ рекао је за Ассоциатед Пресс државни секретар Конектиката Денис Мерил, који је на челу националног удружења секретара. “Државе су већ одрадиле много овог сигурсног рада самостално, користећи веома различите начине.“

Зашто би то радили недељу дана пре него што Трамп ступи на дужност? Трамп ће га преиначити када буде инаугурисан.

Ово је план: У ових преосталих недељу дана Обаминог председавања, они планирају да употребе нови закон да наведу да је Трамп незаконито изабран и, док су још на власти, преокрену изборе. Делујући изван Конгреса и изван закона, они противуставно покушавају да оповргну демократску вољу народа.

Они противуставно планирају да одрже нове изборе – под назором демократских инсајдера као што су Лорета Линч, Џеј Џонсон и Бил Клинтон.

Они не би стварали нове законе као што је овај, осим ако имају планове. Већ су покушали да делегитимизују Трампово председништво оптужбама да је Русија “хаковала изборе.“ Већ су покушали поновно пребројавање. Већ су покушали да окрену бираче против Трампа. Већ су покушали да демонизују Трампа и кажу да је руски агент.

Свако ко поставља тешка питања или није прави демократа се сматра руским агентом.

Ово је била пропагандна кампања, дистрибуисана преко мејнстрим медија, припремајући темељ за проглашавање избора ништавним. Сада наступа последњи покушај да блокирају Трампа.

Државни удари и лажирани избори се догађају широм света, све време, а сада то се догађа и овде.

 

Извор: Wебтрибуне.рс