Издвајамо Свет

ЗАСТРАШУЈУЋЕ! ИЗИГРАВАЈУ БОГА: Американци у тајности створили ГМО војнике, њихове способности су језиве! (ВИДЕО)

Виђали сте то као научну фантастику на телевизији или на филмовима, али сада је то научна чињеница.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Говоримо о Пентагоновој ДАРПА (Агенција Министарства одбране САД-а одговорна за развој нових технологија за војску САД-а) креацији војске- супер војника, са супер људским способностима које су постигнуте кроз генетске модификације.

За неколико година, обавијени велом тајне, ови мутанти ће будуће ратове начинити потпуно другачијим.

Генетска модификација појединих људских гена ће тим војницима дати предност на бојном пољу по питању неких одређених карактеристика, што доводи до најневероватнијих способности и перформанси.

Паметнији, бистрији, фокусиранији и физички јачи од својих непријатељских колега, ти војници ће бити способни за телепатију, да трче брже од олимпијских шампиона, подигну рекордне тежине кроз развој егзоскелета, да им поново израсту удови које су изгубили у борби, поседоваће супер јак имуни систем, моћи ће данима да издрже без хране или сна.

Затим, ту је и емоционална страна. Овим војницима ће гени за емпатију бити избрисани и неће показивати милост, и биће лишени страха.

Оно што још узнемирава је да “Хуман Ассистед Неутрал Девицес програм“ који укључује регулацију мозга омогућава даљинско “џојстик“ управљање војницима из неког далеког контролног центра.

Све ово је било откривено чак и у мејнстрим медијима. Упркос тајности, писцу фантастике Сајмону Конвеју је дозвољен улаз и обилазак Пентагонове ДАРПА-е.

Зар ово не указује на то да је ДАРПА у завршној фази и да желе да се навикнемо на идеју о генетски мотификованој војсци супер војника?

Погледајте видео:

Врста супер људских карактеристика које су развијене (или су у фази развоја) код војника је била наговештена финансијским издвајањима.

На пример, ДАРПА је предала донацију од 40 милиона долара Универзитетима Калифорније и Пенсилваније да развију импланте за контролу меморије.

Такође је откривено да је ДАРПА са 9,9 милиона долара наградила Институт за претклиничке студије Универзитета А и М у Тексасу да развије средства за преживљавање значајног губитка крви.

То би савладало нормалне потешкоће у потреби за спасоносно лечење након борбене повреде, за које се зна да га је тешко дати, током компликација и опасности са којима се суочавају на бојном пољу.

Још једна карактеристика у развоју је да се војници генетски модификују за хибернацију током зиме.

Постоји ген код веверица који производи ензим у панкреасу који омогућава ту способност. Овај ген се може узети из веверица и уметнут у војнике.

Резиме… Неке озбиљне тачке за разматрање:

  1. Мора се имати на уму да се ратови тајно производе због моћи, профита и политичке користи.

Дакле, сво масовно финансирање које је отишло у ове пројекте иде само на подршку лажних изговора које су креирале власти због њихових себичних средстава за постизање циља… без обзира на последице. Никада нема довољно новца за човечанство, али за рат је бланко чек.

  1. Као што нам је историја показала, свака створена предност ће пре или касније бити иста као и непријатељска.

Технологија људске генетске модификације зарад војне предности не би требало да буде ништа другачија, и одговор непријатеља ће бити исти након што они схвате да та технологија постоји.

Заиста, ово у ствари поништава било какве предности као у историјском случају трке нуклеарног наоружања са политичким супер силама.

  1. Да ли смо ми, људи, следећи? Да ли ће се технологија генетске модификације проширити међу цивиле?

Уместо да нам дају нешто за нашу корист, користиће је за заглупљивање и контролу у научној диктатури? Шта је са оним поменутим имплантима за контролу меморије?

  1. Када је реч о генетској модификацији, увек постоји опасност везана за петљање са животом- Шта је са дугорочним последицама и ширењем ових гена генерацијама?

Шта је са потенцијалним трајним оштећењима?

  1. Последње, али не и најмање важно, постоје етничка разматрања… Шта ће бити хуманитарна цена? Може ли то, по дизајну, да нас одведе на пут у пакао?

Ова сулуда култура трајног рата треба да се заврши једном за свагда. Наша врста је превазишла многе велике изазове у својој дугој историји опстанка, и врло је вероватно да ћемо се уништити, ако не научимо да волимо и поштујемо једни друге.

Не можемо се претварати да смо цивилизовани и наставити да се међусобно убијамо у исто време. Нема проблема у свету који се не може решити мирним путем.

 

Извор: Wебтрибуне.рс