Издвајамо Србија

ПРЉАВИМ НОВЦЕМ ПЛАЋА СЛОБОДУ: Злочинац се на друштвеним мрежама хвали Албанцима да ће ускоро бити заједно?!

Рамуш Харадинај на друштвеним мрежама поручио косовским Албанцима да ће ‘ускоро бити заједно јер имају много посла’! Стручњаци тврде: Ослобађајућа пресуда је плаћена и већ донета!

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Злогласни ратни злочинац Рамуш Харадинај, који у Француској на условној слободи чека одлуку суда о изручењу Србији, по свему судећи већ је прљавим кешом поткупио судије, па ће сутра бити ослобођен и пуштен да се врати на Косово!

Харадинај је уочи сутрашње одлуке суда у Колмару на Фејсбуку поручио Албанцима да ће „ускоро бити заједно јер имају много посла“, чиме је директно најавио повратак у Приштину!?! Наши саговорници страхују да је бивши вођа ОВК, заједно с албанском мафијом и шиптарским богаташима на челу са милијардером Беџетом Пацолијем, платио судијама милионе евра и тако избегао суђење за злочине на Косову!

Позив на револуцију

Харадинај је у свом „прогласу“ захвалио сународницима који због њега протестују свуда по свету.

Чињенице

* Харадинај од 12. јануара на условној слободи у Француској чека одлуку о изручењу Србији
* Ухапшен 4. јануара на француском аеродрому „Базел-Милуз“ по српској потерници
* Тужилаштво за ратне злочине је против њега поднело 108 кривичних пријава због ратних злочина
* Потерница за бившим вођом терористичке ОВК издата је 2006. године
* Харадинају је 2012. судио и Хаг, који га је ослободио пошто су кључни сведоци оптужбе убијени
* Ухапшен је и 2015. године на аеродрому у Љубљани, али је пуштен после свега неколико дана

„Подршка је тако велика, не само за мене него и за наше право! Гледам месец дана конвој мојих људи који су марширали у Приштини и Тирани, Скопљу, у Ђаковици, Призрену, Подујеву, Обилићу и Ораховцу, у Вучитрну, Каменици, Липљану… Хиљаде сународника су протестовале у САД, Аустралији, Француској, Енглеској, Белгији, Швајцарској, Немачкој, Италији… Кад стоји народ, знам да је у праву, као и ми заједно! Ускоро ћемо бити заједно, јер имамо много посла! Поносан на вас!“, написао је Харадинај.

Према речима наших извора, косовски Албанци већ недељама преко лобиста ургирају за Харадинајево пуштање. Осим тога, тврде упућени, у игри је и милионски кеш мафије и албанских богаташа, попут Беџета Пацолија.

– Само глуп човек мисли да одлука француских судија да пусте Харадинаја на условну слободу има везе с правом. У прилог томе иде и чињеница да је суд то одлучио истог дана кад је Србија послала нове и досад непознате доказе о Харадинајевим злочинима на Косову! – преноси наш саговорник, упућен у овај случај.

Адвокат Тома Фила каже да је потпуно сигуран у то да француски суд сутра неће испоручити Београду бившег вођу ОВК.

– Харадинај ће бити ослобођен! Ми Срби смо дежурни кривци за све што се дешава, а наше потернице очигледно не вреде ништа, нико их на Западу не уважава. Са тим морамо да се помиримо док не дођу нека боља времена… – истиче Фила.

Страхују од Шиптара

Његов колега Бранислав Тапушковић наглашава да је српска потерница, која се накнадно дорађивала, довела до минималне шансе за Харадинајево процесуирање.

– Албанци су увек пунили судницу у Колмару, док наша држава никог није послала. Француска живи у ванредном стању због тероризма и не жели на себе да навуче и гнев Албанаца. Харадинајева објава на друштвеним мрежама је притисак на одлуку суда. Мада, мислим да је одлука сигурно већ донета… – закључује Тапушковић.

Извор:Информер.рс/Д. Кљајић – М. Добромировић