Издвајамо Србија

САНДА РАШКОВИЋ-ИВИЋ ТВРДИ: Николић се не да, ово је његов одговор на Вучићеву превару, Томи сад следује сатанизација!

Посланик у Скупштини Србије Санда Рашковић-Ивић оценила је данас да ће, после најаве Томислава Николића да ће се поново кандидовати за председника Републике, што је “изазвало неверицу у Српској напредној странци (СНС) и њеним сателитима”, сада уследити његова медијска сатанизација.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Мислим да ће следећи корак бити предлог СНС Српској православној цркви да екскомуницира Николића, изјавила је Рашковић Ивић ФоНету.

Констатујући да је Николићева најава кандидатуре “јако потресла СНС, а нарочито окружење Александра Вучића”, она је оценила да је Николићев потез реакција и одговор на “Вучићев покушај преваре”.

Николић је сад показао да се не да, истакла је Рашковић Ивић, уз подсећање да “од јануара 2013. године Николић стално капитулира пред Вучићем”, који је мислио да ће и овог пута са њим лако изаћи на крај.

Николић се, међутим, сад тргнуо и у СНС и њеним сателитима је дошло до неверице, јер је Вучићу до сада све “пролазило”, објаснила је Рашковић Ивић, члан новоформираног посланичког клуба Нова Србија – Покрет за спас Србије, који подржава кандидатуру Вука Јеремића.

 

Извор: Фонет