Издвајамо Србија

БЕЛОГ СВИ ЗНАТЕ А ОВО ЈЕ КАПЕТАН ВУЧ@ИЋ: Полицајац који жели кандидатуру испред групе грађана “БЕЛА ЛАЂА” (ВИДЕО)

Предраг Вучетић, дипломирани официр полиције, правник и заменик командира полицијске станице у Трстенику, последњи је претендент на председничку кандидатуру уочи предстојећих избора 2. априла.

Он је представник Групе грађана Бела лађа и, уколико му кандидатура буде потврђена, биће 12. кандидат у трци за новог председника Србије. Вучетић је био и члан мировне мисије Уједињених нација на Хаитију у којој је добио медаљу УН за заслуге.

Група грађана ”Бела лађа – капетан Вуч@ић” представља природан нагон здравог разума да пркоси државном деформитету, ампутираности њених институција и трагикомичној политичкој (не)интелигенцији која урушава основне вредности једног друштва.

На Фејсбук страници Групе грађана Бела лађа пише да је одлука о оснивању групе грађана ”Бела лађа – капетан Вуч@ић”, донета у јеку предстојећих избора за председника Републике Србије 2017, као и да своје упориште налази у вештачки створеном осећају бирачког тела о непостојању кандидата, довољно смелог и умешног у преузимању државног кормила, и њиховом мирењу са наметнутим трпљењем и политиком лажних обећања.

“Окружена морем недостојних политичара, група грађана ”Бела лађа – капетан Вуч@ић” препознала је ту смелост и умешност у лику и делу Предрага Вучетића, дипломираног правника и дипломираног официра полиције, посвећеног борби за пуно поштовање људских права и стварање ефикасног државног апарата који ће бити у служби грађана. ”Служити и штитити” као основно начело којим се група грађана ”Бела лађа – капетан Вуч@ић” и њен кандидат за председника Републике Србије, Предраг Вучетић, руководе у свом независном и од спољњих утицаја ослобођеном деловању, има за крајњи циљ стварање бољег данас”, описали су себе поборници ГГ Бела лађа.

Вучетић је 1996. уписао полицијску школу у Сремској Каменици и од тада служи грађанима. У међувремену је желео и да се упише на Дипломатску академију али, како је сам потврдио у једном интервјуу, одбијен да би било места за старлете и децу политичара.

Осим имена ГГ на чијем је челу, Вучетић је за евентуалну председничку кампању спремио и посебну униформу, али и поигравање са својим и презименом председничког кандидата којем се приписују највеће шансе за победу на изборима – Александром Вучићем.

Наиме, капетан Беле лађе је смислио да своје презиме Вучетић пише на посебан начин и да се представља као капетан Вуч@ић”, а тако што се симбол @ у енглеском изговара као “ет”.

 

Фото: Фејсбук принтскрин

Извор: Курир