Издвајамо Србија

БЕЛОГ СВИ ЗНАТЕ А ОВО ЈЕ КАПЕТАН ВУЧ@ИЋ: Полицајац који жели кандидатуру испред групе грађана „БЕЛА ЛАЂА“ (ВИДЕО)

Предраг Вучетић, дипломирани официр полиције, правник и заменик командира полицијске станице у Трстенику, последњи је претендент на председничку кандидатуру уочи предстојећих избора 2. априла.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Он је представник Групе грађана Бела лађа и, уколико му кандидатура буде потврђена, биће 12. кандидат у трци за новог председника Србије. Вучетић је био и члан мировне мисије Уједињених нација на Хаитију у којој је добио медаљу УН за заслуге.

Група грађана “Бела лађа – капетан Вуч@ић“ представља природан нагон здравог разума да пркоси државном деформитету, ампутираности њених институција и трагикомичној политичкој (не)интелигенцији која урушава основне вредности једног друштва.

На Фејсбук страници Групе грађана Бела лађа пише да је одлука о оснивању групе грађана “Бела лађа – капетан Вуч@ић“, донета у јеку предстојећих избора за председника Републике Србије 2017, као и да своје упориште налази у вештачки створеном осећају бирачког тела о непостојању кандидата, довољно смелог и умешног у преузимању државног кормила, и њиховом мирењу са наметнутим трпљењем и политиком лажних обећања.

„Окружена морем недостојних политичара, група грађана “Бела лађа – капетан Вуч@ић“ препознала је ту смелост и умешност у лику и делу Предрага Вучетића, дипломираног правника и дипломираног официра полиције, посвећеног борби за пуно поштовање људских права и стварање ефикасног државног апарата који ће бити у служби грађана. “Служити и штитити“ као основно начело којим се група грађана “Бела лађа – капетан Вуч@ић“ и њен кандидат за председника Републике Србије, Предраг Вучетић, руководе у свом независном и од спољњих утицаја ослобођеном деловању, има за крајњи циљ стварање бољег данас“, описали су себе поборници ГГ Бела лађа.

Вучетић је 1996. уписао полицијску школу у Сремској Каменици и од тада служи грађанима. У међувремену је желео и да се упише на Дипломатску академију али, како је сам потврдио у једном интервјуу, одбијен да би било места за старлете и децу политичара.

Осим имена ГГ на чијем је челу, Вучетић је за евентуалну председничку кампању спремио и посебну униформу, али и поигравање са својим и презименом председничког кандидата којем се приписују највеће шансе за победу на изборима – Александром Вучићем.

Наиме, капетан Беле лађе је смислио да своје презиме Вучетић пише на посебан начин и да се представља као капетан Вуч@ић“, а тако што се симбол @ у енглеском изговара као „ет“.

 

Фото: Фејсбук принтскрин

Извор: Курир