Издвајамо Свет

ФАРМАКОМАФИЈА У ПАНИЦИ: Меланија позвала Американце да не верују фармацеутској индустрији! (ВИДЕО)

Фото: Јутјуб

Прва дама, Меланија Трамп, каже да су за њено здравље заслужна лековита својства из природе, и позвала је Американце да престану да се у великој мери ослањају на фармацеутску индустрију како би добили “магичне напитке“ за лечење својих болести.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Обилазећи дечије болнице у Вашингтону, Меланија Трамп је рекла да жели да подсети амерички народ о “дару природе“ и како природа и спољашњост могу “допринети процесу оздрављења“.

Прва дама је рекла: “Ја страствено верујем у интеграцију и тумачење природних елемената у наше свакодневне животе, како би се створило топло, негујуће и позитивно окружење. Верујем да те исте природне бенефиције могу бити значајне за јачање здравља и добробит све деце“.

Ставови госпође Трамп по питању здравствене неге одјекују са ставовима њеног мужа, како председник Трамп наставља да упозорава Американце о злој и неумереној фармацеутској индустрији.

Током интервјуа са Опи и Ентонијем на Сириус XМ, председник Трамп је упозорио да је вакцина против грипа највећа превара у историји медицине, коју је креирала фармацеутска индустрија како би зарадила новац од угрожених људи, и начинила их болеснима.

Излечен пацијент је изгубљени купац

Карактеришући вакцину као “потпуно неефикасну,“ председник Трамп је изјавио да он никада није примио ни једну.

“Никада нисам примио ни једну. И никада до сада нисам имао грип. Не допада ми се идеја да убризгавам лоше ствари у своје тело. А то је у суштини оно што они раде. А ова последња вакцина против грипа није била веома ефикасна.“

“Имам пријатеље који религиозно примају вакцине против грипа, а онда добију грип. Знате, то доприноси мом размишљању. Видео сам много извештаја да је последња вакцина против грипа практично потпуно неефикасна.“

Трамп је у праву – вакцине против грипа су највећа превара у историји медицине. Оне су пуне “лоших ствари“ укључујући и формалдехид и живу – два моћна неуротоксина – а индустрија вакцина чак признаје да су лабораторијски тестови доказали да популарна вакцина не делује.

Велико питање је зашто је дозвољено да се отровна медицинска превара гура на целу нацију сваке године.

Са председником Трампом и првом дамом у Белој кући, припремите се да видите размрдавање корумпираног дела фармацеутске индустрије.

 

Извор: Wебтрибуне.рс