Издвајамо Србија

РАЗОТКРИВЕН ПОДМУКЛИ ПЛАН: Јанковић и Угљанин лажима и страхом пале Србију!

Досовски кандидат за председника Србије Саша Јанковић и његова клика која се лажно представља елитом, нашли су новог савезника у пласирању бескрупулозних лажи да владајућа коалиција планира да ‘покраде’ председничке изборе заказане за 2. април

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Наиме, потпредседник Угљанинове СДА – Енис Имамовић, данас је за локални радио ‘Сто плус’ оптужио режим да спрема изборну крађу.

– Владајућа коалиција и њихове испоставе покушавају да уцене људе у Санџаку , да их уплаше. Прате се активност грађана на улици, на друштвеним мрежама, с ким се сликају и шта коментаришу, а то јасно говори да се спрема изборна крађа – одвалио је Имамовић, не понудивши за своју тврдњу ни један једини доказ.

Има ли се у виду да је исти тај Имамовић присуствовао Јанковићевом предизборном скупу у Новом Пазару, као и имају ли се у виду неке раније изјаве Јанковићеве квази-елите о ‘македонском’ и ‘украјинском ‘ сценарију у Србији, јасно је да Јанковић и његова братија неће бирати средства не би ли заплашила грађане Србије и докопала се фотеља.

Извор:Информер.рс