Србија

АНА БРНАБИЋ НА МЕСТУ ПРЕМИЈЕРА? Министарка одговорила на спекулације

Рекла је да је видела данас насловне стране свих медија које су „прогласиле“ најмање три премијера, те да она то не би коментарисала

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Немам никакву информацију ко ће бити нови премијер – рекла је данас министарка државне управе и локалне самоуправе, Ана Брнабић.

Она је рекла да је видела данас насловне стране свих медија које су, како каже „прогласиле“ најмање три премијера, те да она то не би коментарисала. Упитана да ли је заинтересована за премијерско место, рекла је да не жели да прица о томе, јер то не би било фер према премијеру, будућем председнику, али ни према колегама у Влади.

Сешћемо сви заједно, претпостављам. То је његова одлука (Александра Вучића) он ће као председник дати прилику неком да направи ту владу – рекла је Брнабић новинарима у Београду.

Додала је да је највазније да су избори протекли у најбољем реду, у односу на атмосферу каква је била у предизборној кампањи.

– Победа је била убедљива у првом кругу. То значи пуно и за владу, јер је добила још једну потврду већине – закључила је Брнабић

 

Извор: Espreso.rs