Издвајамо Србија

БРУТАЛНА ТОРТУРА КОМУНАЛНЕ ПОЛИЦИЈЕ: Насред улице мучили човека, тукли, газили га ногама! (ВИДЕО)

На Фејсбуку се појавио снимак на којем се види неколико припадника шабачке комуналне полиције који су оборили и малтретирали човека пре него што су га ухапсили. Снимак је направила жена која у једном тренутку каже да му је супруга.
Снимак је, како се наводи у Фејсбук посту, настао на шабачкој бувљој пијаци. У сред бела дана, наочиглед великог броја људи од којих су неки сликали и снимали цео инцидент, припадници комуналне полиције ставили су лисице на руке једном од продаваца са те пијаце.Како се може чути, непосредно пре почетка снимка дошло је до обрачуна између ухапшеног и комуналних полицајаца, а један од њих каже да је продавац насрнуо на њих.

Очевици, међутим, наводе да су комунални полицајци палицама кренули на човека, оборили га на земљу, седели му на глави….

Loading...

У једном тренутку се чује како комунални полицајац ухапшеном каже: “Ми имамо иста овлашћења као они….”, вероватно притом мислећи на регуларну полицију.

“Ово је срамота и иживљавање!”, “Што не лове лопове који краду и обијају куће”, “Тек тамо ћете тући” само су неки од коментара људи који су били сведоци овог инцидента.

Погледајте видео:

 

Извор: Курир

Loading...
loading...
loading...