Издвајамо Регион

ПРИЧА КОЈА ЈЕ ПОТРЕСЛА РЕГИОН: Речи овог дечака“АЛИ СВЕ ЋЕ ТО ПРОЋИ“ натераће вас да живот гледате другим очима(ВИДЕО)

Прича о овом дечаку расплакала је регион

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Прича о малом хероју Ајдина Мујкића и хероју његовог детињства, његовом деди Хусеину потресла је регион. Након што га је мајка напустила, о малом Ајдину рачуна води деда, коме је и самом потребна туђа нега јер је давно поврдио ногу и креће се уз помоћ штаке.

Њих двојица заједно, превазилазе све недаће. Живе без икаквих примања у оронулој кући, у којој често нема струје. Деда је давно повредио ногу, и од тада није у могућности да ради, а самим тим ни да нешто заради.

Мајка је када је одлазила, вероватно у потрази забољим животом, са собом је повела млађег сина брата. Ајдина позове понекад, али један позив с времена на време не може да надокнади прзнину коју осмогодишњи дечак осећа. Отац,пак, ради на терену, ретко долази кући и по речима деде и дечака не доприноси у трошковима одгања детета.

– Недостаје ми мама, али брат ми највише недостаје. Али… све ће проћи – сузно је пре неког времена рекао дечак, а ове речи потресле су регион.

Након што је причу о малом Ајдину емитовала ХАYАТ ТВ, а о тешким условима у којима живи осмогодишњи дечак сазнала цела земља, социјални радници су закуцали на врата деде Хусеина. У емисији „Испуни ми жељу“ која ће се емитовати 27. априла, Хусеин је између осталог рекао да су му социјални радници рекли да умалио нису без посла остали након што је прича објавјена.

– Шта ћу вам ја, ви сте знали за малог Ајдина и пре, ево две године како је без мајке, како је код мене, и за две године нисте никада дошли -поручио им је Хусеин.

Пожртвовани деда малог Ајдина у емисији је испричао и шта се тренутно дешава са кућом, ко су све људи који су им долазили на врата, затим је открио како су отац и мајка реаговали на све што се дешава, као и да је отац сада одлучио нешто, што није мислио да хоће.

Извор:СрбијаДанас.цом/ HAYAT TV