Издвајамо Спорт

БИВШИ ИГРАЧИ ГА ПРЕПОРУЧУЈУ: Бразилски нападач Рикардињо у ЗВЕЗДИ? (ВИДЕО)

Уколико у фудбалском клубу Црвена звезда послушају савете својих бивших играча лако би могло да се догоди да Бразилац Рикардињо овога лета стигне на „Маракану“

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Вицешампион Србије налази се у потрази за адекватним појачањима и до сада је много имена доведено у везу са црвено-белима.

Највише се пише о српским интернационалцима који су својевремено бранили боје Црвене звезде и онима који то нису али имају квалитет да појачају конкуренцију у тиму Владана Милојевића.

Грешке не сме бити када је ангажовање странаца у питању и због тога је свака препорука битна, баш као што је то случај са Бразилцем који је у претходне четири године наступао за Шериф.

Момак по имену Рикардо Кавалканте Мендеш (27) или скраћено Рикардињо препоручен је Црвеној звезди од стране Вујадина Савића и Кадуа Мендеша.

Бивши фудбалери Црвене звезде имали су прилике да играју у тиму са Бразилцем, а обојица тврде да се ради о квалитетном играчу који би био појачање за црвено-беле.

Рикардињо је по вокацији крилни нападач, најбоље се сналази на левој страни терена, а у Европи игра од 2010. године. Три године је провео у Пољској, наступао је за Горник, Вислу Плок и Лехју, а од 2013. године је члан Шерифа.

Током претходне сезоне у којој је Шериф освојио „дуплу круну“ у Молдавији Рикардињо је уписао 27 првенствених наступа и постигао 15 голова.

Звезда не може да пожели бољу стартну позицију за преговоре са Бразилцем. Рикардињо је слободан играч, од Савића и Кадуа је чуо лепе ствари о српском клубу и није немогуће да Звезда ускоро отпочне преговоре са овим фудбалером.

 

Извор: sportske.net