Издвајамо Спорт

КАДАР НЕВЕРА! ДЕЛИЈЕ ЛИКУЈУ: Ловерњ и Небојша Човић насмејани у разговору на инаугурацији Вучића, Вујошевић у ШОКУ (ФОТО)

На данашњој инаугурацији Александра Вучића у председника Републике Србије био је изразито велики број људи из спорта, како домаћих, тако и страних.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Поред званица из политичког живота, лидера држава Балкана, као и великог броја председника и премијера из Европе и света, на инаугурацији Александра Вучића присутни су били и спортисти, од којих је највећу пажњу привукао Никола Јокић, један од најбољих српских кошаркаша и НБА играч.

Међутим, још један играч из најјаче лиге на свету привукао је доста пажње. У питању је бивши кошаркаш Партизана и љубимац Гробара који се појавио на овом скупу међу званицама и врло срдачно се поздравио са председником и његовом супругом Тамаром.

Оно што је било врло занимљиво, јесте да се Француз исто тако поздравио и са председником Црвене звезде Небојшом Човићем, уз широк осмех, што није било својствено док је Ловерњ играо у црно-белом дресу.

Посебно јер је тренер ‘парног ваљка’ Душко Вујошевић баш у то време водио медијски рат са Човићем.

Француски репрезентативац је ту био ‘умешан’ само као војник свог тренера, било је ту чак и неких чарки између Ловерња и председника Звезде на једном мечу између ФМП-а и Партизана у Железнику, али пар година касније односи су, очигледно, много бољи.

Погледајте сукоб Ловерња са играчима ФМП Железника од пре неколико сезона

Одмах су, наравно, кренуле шале на друштвеним мрежама, па је тако објављена слика на који начин и са којим изразом лица је Вујошевић испратио овај близак сусрет Ловерња и Човића.

Душко Вујошевић (Фото: Јутјуб)

Из света спорта, на вечерашњем догађају у Палати Србија присутни су били још један НБА кошаркаш Бобан Марјановић, аутомобилиста Душан Борковић, тренер Мирослав Мута Николић, председник ЈСД и ФК Партизан Милорад Вучелић, генерални директор ФК Црвена звезда Звездан Терзић, тренер КК Црвена звезда Дејан Радоњић, атлетичар Асмир Колашинац и многи други…

 

Извор: hotsport.rs / Србија јавља