Издвајамо Спорт

ТУРЦИМА СМЕТА ЗВЕЗДА У ЕВРОЛИГИ: Прозивка из Бешикташа на рачун регионалног шампиона

Право ниоткуда, вечерас у први план избила изјава кошаркаша Бешикташа на рачун београдских црвено-белих.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Ових дана из Бешикташа стижу бомбастичне изјаве на тему Евролиге и учесника најјачег европског такмичења.

Подсетимо, пре неколико дана је председник Бешикташа Фикрет Орман осуо праву паљбу по руководству Евролиге на челу са Ђордијем Бертомеуом.

Између осталог, он је поручио да је велики противник Евролиге због начина њеног функционисања и назвао је “удружењем лопова“, због чега сматра да турски клубови не треба да играју то такмичење.

„Једна шпанска компанија је направила такмичење и назвала га Евролига. То само слепи код очију не виде. Савези се не питају ама баш ништа, пита се само групица људи, која је успела да пригрли уз себе спонзоре из Турске. И постоји само један услов за учешће у том такмичењу – Ако доносиш паре, можеш да играш. Дарушафака је пример за то, а сада је пуштена низ воду“, изјавио је Орман.

Тек што се слегла прашина после те изјаве, данас се на Твитеру огласио и кошаркаш Бешикташа Мајкл Рол, који је упутио отровне стрелице ка – Црвеној звезди.

Наиме, како преноси “Еурохоопс“, Американац се запитао како Звезда може да игра Евролигу кад има заостала дуговања према појединим играчима.

Очигледно, недавне информације о Звездиним финансијским проблемима стигле су и до Турске, али се поставља питање зашто то толико занима овог кошаркаша Бешикташа.

 

Извор: sportske.net