Издвајамо Спорт

ЗВЕЗДА ЈЕ ШАМПИОН СРБИЈЕ У КОШАРЦИ! Црвено-бели разбили ФМП за 3:0, Добрић МВП!

Црвена звезда је шампион државе, успели су да у финалној серији победе ФМП из Железника са убедљивих 3:0.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Црвена звезда МТС је одбранила титулу шампиона Србије.

Изабраници Дејана Радоњића су данас у хали „Александар Николић“ савладали ФМП из Железника по трећи пут у серији што је било довољно за шампионску титулу, трећу узастопну.

Црвена звезда је славила веома убедљиво данас, било је на крају 87:57 (30:9, 16:15, 29:18 и 12:15)

Од самог почетка се знало да ће главну реч данас водити црвено-бели са Малог Калемегдана, повели су са 13:0, па 17:2, рекло би се да је победник већ тада био решен пошто је све било на страни Црвене звезде.

Огњен Добрић је постигао 13 од првих 17 поена Звезде, касније је наставио у истом ритму у другој четвртини, а предност Црвене звезде је само расла из минута у минут.

Након 20 минута је било 22 поена предности (46:24), а на старту треће је Звезда стигла и до +29, па и до +31, а предност је одржавана до самог краја.

Славље је вило све веће како се утакмица ближила крају, све ће се наставити на Калемегдану, Црвена звезда је заслужено стигла до треће узастопне титуле шампиона.

Огњен Добрић је на крају имао 25 поена, Немања Дангубић је уписао 16. На другој страни Остин и Раданов су били једини двоцифрени, обојица су постигли по 13 поена.

 

Извор: sportske.net