Издвајамо Србија

РАТ ДИВА! Ј.К. ЗБОГ ЦЕЦЕ ОБЈАВИЛА РАТ ВУЧИЋУ: Вучић је највећи диктатор свих времена , који ће неславно отићи!

Карлеуша због Цеце објавила рат Вучићу и почела најстрашније да га вређа!

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Самопрозвана дива, која донедавно није имала тако лоше мишљење о председнику Србије Александру Вучићу, од момента када га је јавно подржала њена највећа ривалка Светлана Ражнатовић Цеца, почела је да га засипа “дрвљем и камењем“ и назива највећим диктарором свих времена!

Од како се Цеца Ражнатовић појавила на завршној конвенцији Александра Вучића, пред председниче изборе и истакла да је Вучић први политичар кога је јавно подржала без обзира што се са многима и приватно дружи, кренула је Карлеушина паљба.

Одмах је почела да пише отворена писма по друштвеним мрежама у којима је осуђивала Вучића што се дружи са криминалцем и чланом Земунског клана како је назвала Цецу. А јуче је отишла корак даље наводећи да је Вучић “диктатор који ће неславно отићи”. Све то не би било ништа чудно да она тог истог Вучића некада није хвалила и малтене подржавала.

– Живимо у земљи којом влада диктатор. Свако ко се дрзне да не буде његов потцењени слуга имаће проблеме. Оно што је добра ствар код сваког диктатора је што на крају увек неславно оде. О гневу народа не треба ни говорити. Тога сваки диктатор треба да се боји. Историја се увек понавља. Само треба бити довољно јак па издржати до промене – рекла је Карлеуша.

А пре нешто више од годину дана, гостујући са Вучићем у једној емисији Карлеуша је имала речи похвале за њега. Тада је сама покренула тему цензуре у медијима и истака да је на Вучићевој страни.

– Као неко ко је прошао голготу и линч у медијима, морам да станем на вашу страну. Ви сте најнападанија личност у Србији, а ја сам на другом месту – рекла је Карлеуша.

Она је потом похвалила тадашњег премијера Вучић јер “од како је он на власти током Параде поноса није разбијен ниједан прозор нити је бачен иједан сузавац”. Позвала је том приликом Вучића да људима гласније каже да није он смањио плате и пензије него да је то морао да уради јер у буџету није било пара.

– Реците да нисте ви криви, реците да би завршили као Грчка да то није урађено. То треба најгласније да говорите – рекла је тада Карлеуша.

Светлана Ражнатовић Цеца (Фото: Јутјуб)

Цеца: Нисам се двоумила ни тренутка

Цеца је, са друге стране, објаснила да се ниједног тренутака није двоумила око тога да ли треба јавно да подржи Вучића.

Александар Вучић (Фото: Јутјуб)

– Јер га познајем 20 година и знам да је спреман да уради много тога да Србији и народу који живи у мојој домовини буде боље. Све оно што је урадио на позицији премијера само је учврстило моје мишљење и веру да је он прави човек, који заслужује функцију лидера Србије – објаснила је Цеца и додала:

-Мој глас и јавно иступање заслужио је борбом за мир у региону, који је веома битан у вођењу политике наше земље, финансијску стабилност Србије и грађење нашег статуса у Европи и свету. Александра познајем као човека и као такав је одувек имао моје поверење, а онда ме је уверио да је као политичар подједнако добар као и човек. Имамо пуно поверење у њега да ће својим ангажовањем унети промене у оним сегментима нашег друштва и државе којима су промене неопходне и да неће стати док не испуни свој циљ. Његова упорност показала се као одличан адут за боље сутра Србије – завршила је певачица.

 

Аутор: E. A.

Извор: Ало.рс