Издвајамо Србија

ЕВА РАС УДАРИЛА НА ГЛОГОВЦА ЗБОГ ЦЕЦЕ: Очајно си глумио геја, треба да се стидиш те седе косе!

Ева Рас (Фото: Јутјуб)

Не зна где бије Кад он с „Хамлетом“ окупи 100.000 људи као што је Ражнатовићка учинила на стадиону, може да се буни. Знам гомилу гејева, они уопште не изгледају кич као Небојша у филму
Ева Рас бесна је на Небојшу Глоговца, јер је недавно изјавио да је жалосно што је Цеца Ражнатовић Шекспир данашњице. Глумица је колеги поручила да би требало да га буде срамота јер игра Хамлета у 50. години и да је био очајан у улози геја у филму „Устав Републике Хрватске“.

Небојша Глоговац (Фото: Јутјуб)

Штанцује глумце

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

– Била сам његов фан, а сада све више губи компас и пропада. Глоговац не сме да пљује Цецу јер је она окупила 100.000 људи на стадиону. Кад он с „Хамлетом“ окупи толико људи, може да се буни. Ко дира Цецу, значи да дира све људе у Србији јер њу сви воле. Каже да је Цеца Шекспир данашњице, а игра у 50. години Хамлета са својом седом главом. Па сви знамо да је трагедија Хамлета у томе што је у 20. години изгубио оца. Ако њему толико смета Цеца, онда је он требало да се бори против старих Хамлета, а не да и он буде један од стараца – прича Ева у даху и наставља да га критикује због улоге која му је донела награде:
– Филм „Република“ Рајка Грлића, у ком Глоговац глуми, веома је лош. Не могу ме убедити чак ни пулском Ареном да је то добар филм. Знам гомилу хомосексуалаца, они уопште не изгледају кич као Глоговац у филму.

Светлана Ражнатовић Цеца (Фото: Ју тјуб)

Бесна је на колегу јер, како каже, штанцује глумце:
– Запрепастила сам се када сам чула да Глоговац има школу за глумце и да месечна обука код њега кошта 5.600 динара. Има их ваљда 30 који уче глуму код њега, а на великом ФДУ, кад сам ја студирала, било нас је само шесторо. Не можете са тридесеторо да радите, ово је специфично занимање.

Ироничан

Подсетимо, Глоговац је недавно Цецу и Дару Бубамару означио као примере срозавања свих вредности у друштву.
– Ово је свет силиконских сиса и дупета – рекао је глумац, који се осврнуо на своју улогу Хамлета у новој представи, па је Цецу иронично упоредио са Шекспиром:

– Имали смо невероватну срећу да до нас, након толико времена, стигне та генијална Шекспирова драма. Баш тако ће, претпостављам, за сто и кусур година генерације имати срећу да до њих, уместо свирке неког талентованог клинца који на клавиру данас разваљује Рахмањинова, дође Цеца. Јер Цеца је Шекспир данашњице.

Сека Саблић
ТО ЈЕ УЖАС, ТРУЛЕЖ, ХАОС!

Сека Саблић (Фото: Јутјуб)

И Евина колегиница Сека Саблић не воли популарну музику.
– То је један ужас, један трулеж, један хаос. Не знам шта да кажем, само да молимо бога да млади људи извуку главе из тога и да постану продуховљени, оплемењени, који траже нешто више у животу – рекла је за ТВ Вијести глумица, која је раније сарађивала са Секом Алексић у серији „Љубав, навика, паника“, као и са Северином споту за песму „Силикони“
Извор: Курир / Иван Ерцеговчевић