Издвајамо Регион

НЕСТАЛЕ ТРИ ДЕВОЈКЕ, ИСТЕ НОЋИ ПРОНАЂЕНЕ ОБЕЛЕЖЕНЕ ЗА ВАЂЕЊЕ ОРГАНА: Овај УЖАС се дешава и код нас?!

Pixabay.com

На интернету се појавила исповест, коју преносимо у наставку:

– У Сарајеву су нестале три девојке Драгана, Мерима, Вахида. Све се десило у Рајловцу и народ се подигао, као и полиција у потрагу за девојкама. Пошто се већ дешавало сумња и даље је пала на подруме Кинеза, тако да су уследили претреси. Обично су помешани радници Босанци и Кинези, тако да је тешко приметити и поверовати шта се дешава у тајним подрумима Кинеза.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Противили су се уласку обичног народа, али кад је комшија специјалац стигао сва врата су била отворена… Трговци су остали прибрани, нису паничили тако да смо помислили да ту нема ништа, али смо се ипак одлучили за претрес свих просторија.

Специјалац је био свестан јер се одавно сумњало на таква дешавања. Специјалци су убрзо дошли и опколили продавницу, девојке су нашли у јако мрачном подруму, надрогиране, обријане и потпуно голе и обележене за вађење органа.

Тренутно су на Психијатрији на Кошеву. Како нам кажу босански трговци, обично се то дешава кад девојка уђе сама да се води у подруме као да нешто испроба ново, а јефтино…

Размислите о томе, и о овој деци која су нестала у задње време у БиХ, а младост је најлакше савладати. Овај хорор који нам је познат само из филмова је стигао у нашу државу, то је чињеница!

И немојте паметовати једни другима, него се чувајте максимално и добро размислите где ћете отићи сами и хоћете ли пустити децу и до школе саме. Све тежа времена долазе.

Зашто нико од изгубљене деце никад није пронађен, повађени су органи, добро уновчени, а остаци Бог зна где су завршили. Смешно је што полиција о овоме ћути, што не упозори грађане, као да нас користе ко мамце, да би се сумње потврдиле по стоти пут.

Поделите ово молим вас.

 

Фото: Pixabay.com

Извор: Ekskluziva