Издвајамо Свет

ОВО ЈЕ ПРАВА ИСТИНА О СМАКУ СВЕТА У СУБОТУ: Сви стрепе од апокалипсе ЗА 3 ДАНА, а овај човек је раскринкао пророчанство

Према хришћанском нумерологу, већи део планете неће бити исти почетком октобра.

Научник НАСА Дејвид Морисон пре неколико година раскринкао је једно од апокалиптичних предвиђања о планети Нибиру када је објаснио да таква планета не постоји, да не иде ка Земљи и да би људи коначно морали да престану да верују гласинама, пише Вашингтон пост.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Како обично бива, и овог пута било је оних који верују да долази смак света 23. септембра. Иза ове обмане јавности стоји једна америчка протестантска црква, која је објавила и снимак на Јутјубу у ком тврди да ће до другог Христовог доласка и смака света доћи управо тог дана.

Наиме, хришћански нумеролог Дејвид Мејд тврди да су стихови из Еванђеља по Луки доказ да су недавни догађаји, као што су помрачење Сунца у Америци и ураган Харви, знак надолазеће апокалипсе. Ти стихови гласе:

„Биће знакова на сунцу, месецу и звездама, а на земљи народи ће бити у страху, престрашени звуком и таласањем мора, док ће људи клонути од ужаса у страху од долазећих несрећа; јер ће силе небеске бити уздрмане!.

Мид каже да је датум утврђен на основу важног броја – 33.

– Исус је живео 33 године. Име „Елохим“ које је за Јевреје Божије име, помиње се 33 пута у Библији. То је библијски и нумеролошки значајан број. Говорим о споју астрономије и Библије – казао је Мид „Вашингтон посту“.

Али, он каже да свет неће престати да постоји те суботе већ истиче да ће низ катастрофалних догађаја потпуно променити нашу планету.

– Већи део планете неће бити исти почетком октобра.

Његова предвиђања одбацила је не само НАСА, него и људи од вере. Пастор Ед Штецер прво је критиковао Мидову титулу.

Фото: Пиxабаy
– Не постоји нешто што се може назвати хришћанским нумерологом. Неко је од себе направио измишљеног стручњака за измишљено поље истраживања о измишљеном догађају – рекао је Штецер.

Мид, ипак, каже да себе никад није звао хришћанским нумерологом и каже да је он „истраживач, који је студирао астрономију на једном универзитету у Кентакију“. Али, одбија да каже на ком тачно због „безбедносних разлога“.

Штецер каже да је свако помињање пророчанства на основу „тајног кода“ у Библији, јасан знак да имате посла с неозбиљном особом. Он каже да такве ствари немају никакве везе са стварним библијским пророчанствима и истиче да су то неосноване теорије које тривијализују праву веру.

С друге стране, научници указују на чињеницу да би Нибиру голим оком већ сад био видљив са Земље, када би, како је написао Мид, требало да удари у суботу, 23. септембра.

 

Извор: Телеграф.рс