Издвајамо Србија

ЈЕЛЕНУ ЈЕ УБИЛА ЖЕНА? На глави певачице пронађене три рупе од шрафцигера, сумња се на ритуално убиство!

Фото: Јутјуб

Кућа Марјановића је увек пуна људи којима се „помаже“, а многи сумњају на деловање секте

Зоран Марјановић, муж монструозно убијене певачице Јелене Марјановић, ухапшен је пре 13 дана и тренутно је једини осумњичени за њено убиство.

Фото: Јутјуб
Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Иако се због свирепог убиства певачице већ скоро годину и по дана кроз медије провлаче разне теорије, сумњиче и испитују многи људи, од почетка је главна сумња усмерена управо на породицу Марјановић.

Зоранова мајка Зорица Марјановић бави се „исцељењем“, и наводно помаже људима, па је њихова кућа у Борчи увек пуна.

У вези са њом и њеним послом мишљења су подељена, па док једни мисле да Зорица заиста може да помогне, други сматрају да је цела породица у некој секти, а да их Зорица предводи.

Управо због тога се непосредно после Јелениног убиства јавила сумња да је начин на који је певачица настрадала део секташког ритуала, и да је породица Марјановић „жртвовала“ Јелену.

Полиција је Зорицу испитивала више пута, па јој је у једном тренутку и забрањен рад, али до сада нису нађени никакви докази да је она умешана у овај језиви злочин.

Извор „Еспреса“ који је желео да остане анониман, рекао нам је да је веома упознат с овим случајем, као и да је Јелена „ритуално убијена“.

– Моја мајка се дружи с једном форензичарком чија је пријатељица упозната с овим случајем, и од ње је сазнала да је Јелена имала три убода у главу шрафцигером – рекао нам је саговорник.

Он сматра да је свакако цела породица укључена у ову причу и да је Зоран све знао од самог почетка.

– Нормално је да су сви знали, нарочито Зоран. Међутим, упркос свему он је ћутао – рекао је саговорник.

Иначе, Зорица Марјановић је исцељењем почела да се бави након несреће коју је доживела пре више од 20 година. Док се борила за живот, указала јој се Богородица и рекла јој: „Твојамисија је да помажеш људима у невољи, а ја ћу ти показати како“, причали су чланови ове породице.

Чим се опоравила, Зорица је први део куће преуредила и направила праву „божју кућу“. Простор је испунила иконама и сликама светаца, а у посебној просторији налази се део где прима људе, разговара с њима и лечи их.

Подсетимо, Зоран Марјановић ухапшен је чим је напустио ријалити „Задруга“, и тренутно је једини осумњичени за убиство певачице.

 

Извор: Еспресо.рс