Свет

АГЕНТ МИ6 ТВРДИ: Слободана Милошевића хтели су ДА УБИЈУ У ТУНЕЛУ, као принцезу Дајану! (Видео)

У документарном филму агент МИ6 Ричард Томлинсон сведочи да је принцеза Дајана убијена по истом сценарију какав је припреман за бившег председника Србије и Југославије Слободана Милошевића

 

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Према његовој причи, Милошевићева лимузина са возачем је требала да има удес у мрачном тунелу где не би било сведока, а где постоји шанса за смртни исход. Заслепљујуће светло учинило би да Милошевићев возач изгуби контролу мад возилом, што би изазвало смртоносни судар.

ВАШИНГТОН СЕ НИЈЕ НАДАО ОВАКВОМ ОБРТУ: Две Путинове скривене претње које ће променити светску политику

Марко Ницовић, члан Светске асоцијације шефова полиције, рекао је да криминалистичка полиција прикупља податке и о таквим претњама.

– Један од атентата је спречен управо прикупљањем података. Према подацима планирано је пет атентата на Милошевића. Један од оних који је планирао атентат у Немачкој био је Албанац који је после био и оснивач ОВК-а. Криминалистичка полиција је скупљала податке које су били битни и за врх државе. Највећи број криминалистичких полицајаца је у томе, јер су они инфилтрирани у све слојве друштва – рекао је Ницовић.

Према његовим речима, Милошевић је био најјача политичка фигура и Британцима је одговарало да га смакну како би пољуљали и обавештајне службе у Србије које су и даље биле веома јаке.

– Милошевић је максимално избегавао појављивање у јавности и он је био државник који је најмање био на јавним скуповима. Тако је и избегавао атентате. Стране службе су хтеле да га елиминишу и због тога се није толико појављивао – каже Ницовић.

Дејан Лучић, геополитички аналитичар и писац, рекао је да постоје различити мотиви када се покушава извршити атентат на некога.

– Принцеза Дајана, тј. Краљевска кућа Ројал Трибунал, где је контролор свих обавештајних служби принц Чарлс, он је имао мотив, јер је његова бивша жена била трудна са једним муслиманом и то није смело да се дозволи. Значи, да би се извршио неки атентат мора да постоји неки државни разлог – наводи Лучић.

ЛАВРОВ ШОКИРАО ЗАПАД: Све трупе америчке коалиције које немају дозволу Дамаска морају да оду из Сирије!

Лучић је додао да Британци увек понављају исти систем приликом извршења атентата.

– Код њих увек постоји „жртвно јагње“ и онај прави атентатор. Постоје две екипе, једна која се жртвује и налогодавци. Најопаснији атентати су они које раде усамљени људи. Чим имамо двоје-троје, онда се сазнаје – истакао је Лучић.

Ницовић је додао и то да је лично знао за пет атентата који су требали да се изврше на председника Милошевића.

 

Извор: Pink.rs / Informer.rs