Свет

ЛОНДОН НАПАДНУТ ХЕМИЈСКИМ ОРУЖЈЕМ?! Неким путницима ОПАДА КОСА, ПРЕМИЈЕРКА САЗВАЛА КРИЗНИ ШТАБ!

У експлозији која се догодила у метроу пуном путника у Лондону, неколико особа је повређено. Углавном су задобили опекотине по лицу, али било је и оних којима је опала коса. Полиција инцидент третира као тероризам

 

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Полиција је издала саопштење у ком саветује људе да избегавају западни део Лондона око станице „Парсонс грин“, преноси Ројтерс. Британска полиција потврдила је да је инцидент у метроу терористички акт, јавља ББЦ.

Британска премијерка Тереза Меј заказала је за поподне састанак Комитета за хитна деловања (ЦОБР).

АП преноси да је лондонска полиција саопштила да је „већи број“ људи повређен и да полицијске снаге задужене за борбу против тероризма воде истрагу.

ГОВОР БРИТАНСКОГ ПРЕМИЈЕРА О СРБИЈИ ИЗ 1914. ГОДИНЕ: Ово ће дирнути сваког СРБИНА!

Ројтерс наводи да је Мејова у саопштењу у којем најављује састанак Комитета, познатог као „Кобра“, навела да су јој „мисли уз повређене у “Парсонс грину“ и спасилачким службама, које још једном брзо и храбро одговарају на терористички инцидент“.

Путник воза лондонског метроа у ком се десила експлозија каже да је пламен обухватио један вагон и кренуо да се шири. Људи су у паници газили једни преко других.

Очевидац за Ројтерс наводи да су путници изненада зачули како нешто хучи и угледали пламен како хита ка њима, после чега су кренули да беже ка излазу и газе једни друге, али каже да није чуо пуцањ након што је полиција стигла на место инцидента.

СРПСКОМ ХЕРОЈУ ОДСЕКЛИ РУКЕ И ПУСТИЛИ ГА ДА УМРЕ: Откривени детаљи о смрти Принципа који су се чували у ТАЈНОСТИ!

– Само сам чуо како нешто хучи. Погледао сам нагоре и видео цео вагон обухваћен пламеном који иде ка мени – казао је очевидац и додао да је воз био крцат путницима.

Један од путника је објавио на твитеру и фотографију на којој се види да му је опала коса.

Британска полиција је саопштила да саветује људе да не иду у подручје на којем се десио инцидент. „Саветовали бисмо људе да избегну то подручје“, навела је полиција.

Извор: Informer.rs

Бонус видео:

https://youtu.be/n2Y5a8KRw-k