Издвајамо Србија

ХИЧКОК ДА ИМ ПОЗАВИДИ: Зоран са љубавницом смислио паклени план, УБИСТВО ЈЕЛЕНЕ ПАКОВАЛИ РАТНОМ ВЕТЕРАНУ С КОСОВА!

Зоран Марјановић (39), осумњичени за убиство супруге Јелене Марјановић (33), заједно је са својом девојком Зорицом Митровић (31) сковао паклени план и покушао кривицу за брутални злочин да свали на ратног ветерана с Косова Данијела Ж. (37)

Фото: Јутјуб

Љубавници су смислили паклени план како би полицијску истрагу скренули у другом правцу. План су спровели у дело почетком јуна ове године у једном новобеоградском кафићу, а отишли су толико далеко да су чак и снимили његово наводно „признање“. Они су пријавили полицији Данијела тврдећи да је он насмрт претукао певачицу на насипу у Борчи.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

– Полицију је око 23 сата позвала Зорица Митровић и пријавила да зна ко је убио Јелену. Тврдила је да је гост у кафићу у којем је седела са Зораном испричао да је 2. априла 2016, на дан кад је певачица усмрћена, тукао некога штапом и да је крваве руке прао у каналу на насипу у Борчи. Такође је рекла да су његово „признање“ снимили мобилним телефоном – прича саговорник овог медија.

Како додаје, полицајци су одмах изашли на лице места како би проверили њихове наводе.

– Зоран и његова пријатељица испричали су да је Данијел Ж. пришао Зорану и рекао му да га је видео с дететом на насипу. Према њиховим речима, потом им је рекао да га је тог дана у Борчи, недалеко од места на којем је мртва Јелена бачена у канал, напао непознати мушкарац – каже извор Српског телеграфа.

Како су изјавили Марјановић и Митровићева, Данијел Ж. је испричао да је штапом по глави ударио нападача како би се одбранио. Нападач је пао, а Данијел је тад у каналу опрао крваве руке, па побегао, а успут налетео на Зорана, који је на насипу био са ћерком Јаном. Марјановић је био убеђен да Данијел Ж. стоји иза ликвидације његове жене, тврдећи да је непознати мушкарац с којим се Данијел тукао заправо – Јелена!

Преклапање

– Зоран је тврдио да се време, место и начин на који је Јелена ликвидирана поклапају са причом Данијела Ж., те да сумња да је он усмртио његову супругу – каже наш извор из истраге.

Према речима извора из истраге, полиција је исто вече привела Данијела Ж. у полицијску станицу, али је после свих провера утврђено да за њим већ постоји расписана потрага, али да нема никакве везе са убиством.
– Након свега, нема сумње да су Зоран и Зорица хтели полицију да наведу на погрешан траг – каже наш саговорник.

Живео у „Хајату“, па завршио на улици

У разговору са познаником Данијела Ж., који је са њим био у затвору, сазнали смол нове појединости о овом опасном човеку.

– Робијао је за тешко убиство. Обећао сам му да ћу га запослити кад изађе. Радио је кратко код мене, али је потом веома брзо отишао – каже наш саговорник, који је желео да остане анониман.

Измишљотине адвоката Делибашића у борби за Марјановића

Петочлани адвокатски тим с Вељком Делибашићем на челу не бира средства како би доказао да је његов клијент Зоран Марјановић невин. Они су одмах након хапшења осумњиченог за убиство певачице саопштили да нема чврстих доказа да је Зоран учествовао у злочину, али су отишли толико далеко да су оспорили и полиграфско тестирање, о чему је Српски телеграф први писао. Делибашић је гостујући у Јутарњем програму ТВ Пинк негирао да је Марјановић уопште ишао на полиграф јер је, након привођења, приведен на саслушање у тужилаштву, одакле је потом превезен у притвор Окружног затвора у Београду. – Апсолутна лаж! У Централном затвору нико није разговарао са Зораном, нити сме да разговара без присуства браниоца, нити сме да се употребљава полиграф по закону – рекао је он. Међутим, Српски телеграф је из поузданих извора добио информацију да је Марјановић био на полиграфском тестирању, те да Делибашић не преза ни од чега да заштити клијента. Како смо открили, Марјановић је пао на кључним питањима – да ли је убио Јелену и да ли је неко од чланова његове породице умешан у ликвидацију.

Како додаје, Данијел је веома опасан тип који не преза ни од чега.

– Био је дуго на ратишту на Косову заједно са оцем. Кад су му ранили оца, Данијел му је хладнокрвно пуцао у главу да би му скратио муке. Тај човек је у стању за новац да убије и сопствену мајку – каже наш саговорник.

Он каже да је Данијел Ж. до пре неколико година живео у Раковици, али да у последње време о њему ништа није чуо.

– Ко зна где је он?! На ратишту је зарадио много новца и једно време је чак живео у „Хајату“, док није потрошио и последњи динар. Сад је вероватно негде на улици – додао је познаник Данијела Ж.

Зорица без коментара о оцу свог детета

Како је већ писано, Зорица Митровић (31), Зоранова девојка, крије оца четворогодишњег сина који, према речима њених пријатеља, много личи на њеног садашњег дечка. Она је наводно изјавила да је дечака добила са ожењеним човеком и да због тога крије његов идентитет.

Након што је обелоданила да је дуже време у вези са Зораном, почеле су да колају приче да је тај ожењени мушкарац с којим је добила дете заправо он. Репортери су више пута покушали да добију коментар од Митровићеве овим поводом, али она ниједном није желела да одговори на наше питање. Међутим, убрзо је осула паљбу на Фејсбуку.

– Молим вас само, не позивајте ме за коментар било каквих ваших помија јер не бих да вам сметам. Пустили сте машти на вољу, лонац ври, па наставите у том свом стилу. Само, не заборавите, то што кувате, то ћете и да ручкате – запретила је Митровићева.

 

Извор: српски телеграф