Издвајамо Србија

ВЕЛИКИ ОБРТ! Полиција спрема ново хапшење у случају убиства певачице – НИЈЕ НИКО ОД МАРЈАНОВИЋА!

Фото: Јутјуб

Упоређивањем трагова ДНК са места где је нађено тело Јелене Марјановић полиција утврдила да је најмање још један мушкарац учествовао у њеном убиству. Он је недавно идентификован

Београдска полиција је ушла у траг мушкарцу осумњиченом да је 2. априла 2016. помагао Зорану Марјановићу у убиству његове супруге Јелене, ексклузивно сазнаје Информер у тужилаштву!

Фото: Јутјуб
Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Име овог саучесника у злочину чије се хапшење очекује у наредних неколико дана чува се у најстрожој тајности, а како тврде наши извори, то није нико од чланова породице Марјановић.

Није био у бази МУП

Саговорник Информера каже да се до новог осумњиченог дошло на основу ДНК трагова нађених на Јеленином мртвом телу.
Спремите се, биће то изненађење…
Биће то велико изненађење за све кад се открије о коме се ради

Извор из истраге

– Не могу, наравно, да откријем о коме се ради, али сигуран сам да ће јавност бити изненађена. Реч је о особи која се до сада ни у ком контексту није помињала или доводила у везу са овим случајем – каже наш извор.

Саучесник у убиству певачице идентификован је, према речима наших извора, после дуготрајне и исцрпљујуће истраге.

– У току истраге за ових годину и по дана саслушано је више од 500 људи и од више десетина њих узет је ДНК узорак ради упоређивања са биолошким траговима који су узети са Јелениног тела и места злочина. Осим Зорановог ДНК, који је изолован на блату на Јелениној глави и на њеним гаћицама, други мушки ДНК траг, нађен на Јеленином телу, није се подударао ни са једним у постојећој бази... – каже наш саговорник и објашњава:

– Због тога смо толико дуго тапкали у месту, јер ДНК другог мушкарца није био регистрован. То значи да је у питању особа која до сада није била хапшена, па као таква није ни евидентирана у бази МУП. Ипак, коначно смо успели да откријемо о коме се ради. Оно што могу да вам кажем јесте да то није нико од преосталих чланова породице Марјановић, нити је са њима у некаквом сродству…

Искусни полицијски оперативац у овом тренутку није желео да говори ни о конкретној улози те особе у самом злочину.

– Разумем интерес јавности, која већ годину и по дана помно прати овај случај, али у интересу истраге многе ствари не смеју доспети у медије. Све ће добити епилог на суду, само још мало стрпљења и све ћете сазнати… – остао је тајновит наш саговорник.

Разне теорије

Медији у Србији су до сада често спекулисали са именима евентуалних помагача Зорана Марјановића. У том контексту су најчешће помињани чланови његове породице, отац Владимир, мајка Зорица и брат Милош. Пажњу новинара привлачила је и Зоранова љубавница Зорица Зока Митровић, која је на Фејсбуку признала да има и дете с њим, рођено три и по године пре Јелениног убиства!?!

Кад је Зоран ухапшен, 15. септембра ове године, Зоранов отац Владимир је одједном почео да прича да је Јелена имала моћног љубавника, који је наручио њено убиство!

Тело убијене певачице „Гранда“ пронађено је 3. априла прошле године у каналу, поред борчанског насипа, у насељу Црвенка. Обдукцијом је утврђено да је усмрћена са 34 удараца у главу тупим предметом.

Зоранова љубавница Зока најављује своје хапшење!?

Зорица Зока Митровић, љубавница Зорана Марјановића, сама је на Фејсбуку јуче објавила да ће можда бити ухапшена у истрази Јелениног убиства!?!

Она је у преписци са једним пријатељем покушала да своје евентуално привођење унапред оправда политичким разлозима (?!?), а чак је и запретила полицајцима: „Није искључено да ме неће привести, јер по њиховом мишљењу прозивам Његову Висост, а ако је по њиховом мишљењу прозивка кад неко пише истину, то је њихов проблем, а њихов проблем ћу бити и ја, само ако дођу… Марш, гњиде, марш!“

Да је Зорица спремна на све, показала је и 15. септембра, кад је Зоран ухапшен. Тад је својим колима покушала да прегази инспекторе, али је брзо савладана. МУП није саопштио да ли је против ње поднета пријава због напада на службено лице.

Е. И. / Информер