Издвајамо Свет

КИНЕЗИ ОБЈАВИЛИ СНИМАК: Ванземаљци имају базу на Месецу, одакле посећују Земљу (ВИДЕО)

Др Мајкл Сала је указао на то да на Месецу постоји Војно индустријски ванземаљски комплекс (МИЕЦ) и да се Земља посећује из база на Месецу.

Можете ви да верујете или не, ваше је право да ставите главу у песак, али овај снимак је прави, оригиналан, истинит, свидело се то вама или не.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

То што о овом снимку не пишу велики медији, није ништа друго него плаћеничко ћутање.

На снимку се јасно види вештачка грађевина, са правим зидовима, пистама и уређеним простором. Ништа од тога није могуће само од себе да настане.

Кинези су објавили фотографије сличне онима које већ постоје, а које потврђују да ванземаљци постоје. Могуће је да су Кинези у контакту са овим ванземаљцима, чим су објавили овај снимак.

То би могло да објасни зашто бројни радио телескопи траже сигнале од ванземаљаца, а ниједан од сигнала никад није објављен у јавности.

На кинеским фотографијама се јасно виде грађевине на површини Месеца, а наводи се да је НАСА чак намерно бомбардовала одређене важније области на Месецу с циљем да уништи ванземаљске установе.

Слике које ће тек бити објављене ће приказати нуклеарне кратере и остатке грађевина после експлозија које је изазвала НАСА. Кина тежи ка томе да разоткрије читаву истину о ванземаљцима, а када се потврди да су фотографије праве, НАСА ће бити оптужена за издају.

Да ли сте се икад запитали зашто се људи нису поново вратили на Месец? Истина је да НАСА крије веома мрачну тајну од свих нас.

Све више људи дискутује о могућем постојању ванземаљских база на Месецу. Гласине кажу да се оне налазе на мрачној страни Месеца коју ни у једном тренутку не можемо да видимо са Земље.

Да ли сте се икада запитали зашто људи никада нису покушали да изграде базу на Месецу? Зар то није боља идеја од лебдеће свемирске станице која нема приступ никаквим сировинама нити залихама?

Астронаут НАСА-е, Нил Армстронг, рекао је да ванземаљци имају базу на Месецу и да су нам рекли да се клонимо Месеца.

Звучи претерано? Милтон Купер, официр Поморске обавештајне службе, рекао је да не само да ванземаљска база на Месецу постоји, већ има и свој надимак: Луна. Наводи се да се тамо одвијају силне рударске операције и да тамо ванземаљци чувају своје веће свемирске бродове, док су они који долазе на Земљу, такозвани „летећи тањири“, само мањи бродови.

 

Извор: Wебтрибуне.рс