Издвајамо Србија

ХАОС У ЋИРИЛИЦИ: Ј.К. бранила „Параду поноса“ а Лукас јој тако одбрусио, да се и Марић хватао за главу (ВИДЕО)

У емисији „Ћирилица“ код Миломира Марића синоћ су гостовали чланови такмичења „Звезде Гранда“: Јелена Карлеуша, Аца Лукас, Марија Шерифовић, Саша Поповић и други. Пред крај емисије дотакли су се хомосексуалаца и Параде поноса, као и људских права.

– Ја као кума последњег Прајда могу да кажем да поштовати људска права јесте нешто што нас може да приближи свету, где се то одавно поштује – рекла је Карлеуша.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

– А коме су угрожена права? – почео је Лукас и наставио: „Они су изнад нас, бре. Па где пише кад идеш да тражиш посао, је л’ пише да си педер? Не пише нигде. А што немамо ми параду? – додао је, а Карлеуша је нагласила како смо ми „врло хомофобна средина“.

– Каква замена теза! Али замисли да пише да је педер! Па не би га нико примио нигде! – рекла је Карлеуша.

– Али нигде га не пита нико! Шта је угрожено онда код њега? Мозак. Код њих је угрожен мозак! – одговорио је Лукас.

– Зашто је онда проблем ако је неко педер? А мислиш да они немају проблем?

Овде жене немају иста права као мушкарци, а камоли ЛГБТ популација! – искала је свој став Јелена.

– Они имају проблем зато што им не дају камион да се ка*ају на улици! – оштар је био Лукас, а онда се умешала Марија Шерифовић.

– Дај, Ацо, који ти је ку*ац?!

– У Цириху сам на паради гледао како се, да извиниш, је*у педери на камиону! Е, овде се неће је*ати, то ти ја кажем! – остајао је Лукас при своме.

– Ацо, ово је лајв – рекла му је Јелена покушавајући да га смири, али безуспешно.

– Оставите педере да буду педери, стрејт људе да буду стрејт, докле год тебе неко не дира и не угрожава, ти Ацо, немаш ништа с тим! – изјавила је Марија.

– Оставићемо их у њихова четири зида! – рекао је Лукас.

– А ко си ти да кажеш, на пример ако сам ја педер, да морам да седим у четири зида? Нећу! Они на улици немају секс! – терала је Јелена по своме, али…

– Али хоће нас да је*у?! Е, па неће!

– Ма ко ће тебе да је*е? – питала је Марија, па је Карлеуша додала: „Ти ниси њихова циљна група!“.

Када се ситуација мало смирила, Аца је поново побеснео па рекао Јелени да је неваспитана, јер га прекида.

– Значи, причам ја, па причаш ти! Немој да ме прекидаш и нећемо се свађати! Значи, овако. Ја сматрам да људи хомосексуалне оријентације овде немају ни један проблем са својим људским правима. Могу да раде шта хоће, а не могу да се жене. Нек се држе за руке.

– Ти сада кршиш њихова права зато што себи дајеш за право да говориш шта могу, а шта не могу! Могу шта хоће, зато што су исто људи као и ти! – изнервирала је Карлеуша.

– Не могу да усвајају децу, бре! А како два педера да усвоје дете? Јеси ти нормална, бре?! – питао је Лукас.

Фото: Јутјуб

– Ко си ти да другом човеку дајеш право – да ли има право или нема право? Људско право на живот и рад има свако!

– Да има право, дао би му Бог материцу, а не гузицу! – рекао је Лукас у свом стилу.

– Ово је лудило – насмејала се Јелена Карлеуша.

– Не могу да се нервирам. Немају угрожено ни једно људско право овде, кад траже посао нико га не пита да ли је хомосексусалац. Кад идеш да нешто узмеш, да нешто купиш, да купиш кућу, нико те не пита да ли си педер и не каже да не можеш да купиш кућу. Према томе, шта је угрожено код њих? – опет је Аца остајао при своме и додао:

– Ја сматрам да људи хомосексуалне оријентације овде немају ни један проблем са својим људским правима. Могу да раде шта хоће, а не могу да се жене. Нек’ се држе за руке.

– Ти себи дајеш за право да говориш шта могу, а шта не могу! Могу шта хоће, зато што су исто људи као и ти! – рекла му је Јелена.

Фото: Јутјуб

– А је л’ угрожавају они тебе? – убацила се Марија.

– Угрожавају ме! Са парадом! Што ја не могу да направим параду? Хоћу ја параду! Ја да идем сад са мојом женом и са рибом, и да се скинем го, и да могу да се ка*ам са мојом рибом на камиону, и да ми не може нико ништа! Да ме не ухапсе! – сликовит је био Лукас.

– Нико се на паради не ка*а. И ти немаш право да одузмеш или даш некоме право – рекла је Јелена.

– Не може моје дете да гледа ненормалне ствари. Не може! – оштар је био Аца.

– И моје дете гледа убијање на телевизији, па не значи да ће сутра бити убица – рекла је Карлеуша.

– Коју ја да ставим боју на своју заставу кад су они узели све боје? – питао је Лукас, а цео студио је због овога вриштао од смеха.

 

 

Извор: Курир.рс