Издвајамо Србија

ОГЛАСИО СЕ СРБИН КОЈИ ЈЕ ПРЕКИНУО СКОТА: Било би ме срамота да нисам упропастио његову изузетност

Србин који је јуче повицима „убице“ и „Косово је Србија“ прекинуо излагање америчког амбасадора у Нишу јавио се нашој редакцији, саопштење господина Драгана Крстића преносимо у целости.

Напредна америчка демоНкратија, данас је на делу у земљи Србији. Конкретно у Нису, престоници „Јужне Републике“. (5 округа које је кнез Милан Обреновић 1878 припојио Србији). Данас се та територија третира као колонија, од власти. Дошао је и тај „диван“ дан, да нам дође његова екселенција, амбасадор Скот, ( и у придеву и у именици).

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Да одржи предавање јужњачким „урођеницима“ о „вредностима“ америчког друштва, система, њиховој политици и неизмерној „љубави“ коју гаје према нама. Ја такву набачену лопту, нисам могао а да не дочекам на протестни волеј. Мали перформанс, да му мало упропастим угођај и њихову „изузетност“. Било би ме срамота, да то нисам урадио. Осећао бих се посрамљено, постиђено, јадно, бедно. Као Индијанац, кога Скот жели да затвори у модерни НАТО резерват, и да му да шарене перле, џиџа биџе за признање наше свете и заветне земље КиМ. Уз подарак (обећање за пријем у распаднуту ЕУ), даривања дарова, као некад Индијанцима ћебад са малим богињама. Сви знамо како су староседеоци Индијанци завршили. Таква судбина је од САД иста, намењена и нама. Србима.

Као човек и мисаоно биће, никада себи не бих могао опростити да се злу, бар мало не супротставим, гандијевским методама. Задовољство нема цену, и нису битне личне жртве, за неки мали, виши циљ. Јер ћутање је знак одобравања. Стидим се и гнусам ниског „круга двојке“, који су крвнику и џелату, пали у топао загрљај, правећи селфије и фоткајући се са њим. Дубоко их презирем. Свако треба добро да одгледа ове клипове о злочиначком и зверском НАТО пакту, који је Ниш и околину чашћавао касетним, графитним и уранијумским бомбама. Ниш је на мети сатаниста био посебно апострофиран. Као и „савезничка“ бомбардовања од септембра 1943 до окт.1944.

Овај мој перформанс „коштао“ ме је 4 сата седења, као притвореног сужња у полицији. Иако су људи били супер коректни, то је ипак непријатна ситуација, за никакав грех. Нисам лично никога ад хоминем помињао, вређао, ни угрожавао. Изнео свој став, мишљење, и био од „система“, великаша из Бгд „чашћен“ са 4 сата задржавања, као меру преваспитавања. Иако смо са службеницима све формалности завршили за 20 минута. Телефони који су им звонили, њихова збуњеност, неверица, тензија, како су их из Бгд притискали, учинили су да се „дружење“ одужи на 4 сата. Није битно, опраштам им хришћански. Страх Скотових београдских удворица из власти је велики. Јер не смеју наљутити господара и колонијалног управника. Иначе за џекија нема порција (коска). Један записник је био поцепан, други урађен са скраћеним временом задржавања, па од код командира изнудио и други, са тачним временом напуштања, у 17х. Рекао сам му да морам да оправдам казне за паркирање, јер ми је телефон по наређењу морао бити искључен. После сам видео масу пропуштених позива и коментара. Зато и желим да се овако огласим и пренесем „утиске“. Да народ увиди да се и за најистинитије речи, које никога не вређају, нити угрожавају, може добити гулаг.

СКОТино, никада нећемо ни заборавити, нити опростити, ваше злочине и „милосрдног анђела“. Ма колико нам ћебади са малим богињама даривали. Јер се треба чувати вас, модерних Данајаца, чак и када се извињавате. Јер то радите перфидно, цинично и са великим презиром, према колонијама, које експлоатишете. Ја не желим бити ваш роб.

Желим бити СЛОБОДАН и НЕЗАВИСТАН, па нек кошта, колико кошта, јер то нема цену. Живот је само један, и јунак само једном гине. Кукавица сваког дана се плаши своје сенке.

Драган Крстић