Издвајамо Србија

УХВАЋЕНИ ХРВАТИ КОЈИ СУ ДЕМОЛИРАЛИ ПУМПУ КОД ВРЧИНА: Српска полиција ухапсила хулигане из Хрватске

Pixabay.com

Припадници МУП су ухапсили групу хрватских држављана за коју се сумња да је демолирала пумпу код Врчина, сазнаје Б92.нет.

Министар унутрашњих послова Небојша Стефановић је изјавио да су припадници МУП зауставили на ауто-путу више од 400 хрватских навијача, те да је детаљном контролом навијача и њихових возила полиција је пронашла већу количину дрвених и металних палица, неколико секира и бакљи, као и мању количину наркотика.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

“У полицијске станице у Нишу и Гроцкој спроводи се 32 навијача који ће бити приведени надлежним тужиоцима и судијама за прекршаје. Полиција је код неких навијача пронашла и робу коју су украли на једној бензинској станици код Врчина, тачније цигарете, пиће и играчке са акцизним маркицама Републике Србије. Због дивљања на бензинској станици судији за прекршаје биће приведено 28 навијача због извршеног прекршаја непристојно, дрско и безобзирно понашање у групи, за шта је запрећена затворска казна од 30 до 60 дана“, објаснио је министар Стефановић.

Министар је упозорио све оне који се крећу Републиком Србијом, и наше држављане и наше госте, да се понашају у складу са прописима и да поштују законе Србије.

“Свако дивљачко понашање, понашање које узнемирава грађане Србије, наноси им материјалну штету или угрожава њихову безбедност, биће оштро санкционисано“, поручио је Стефановић.

 

Извор: Б92