Издвајамо Србија

ПАЦОЛИ УХВАЋЕН У ЛАЖИ: Оптужио је Србе за каменовање косовског аутобуса, демантовао га власник

Министар спољних послова лажне државе Косово Беџет Пацоли казао је да је аутобус приштинске фирме „Барилева турист“ који саобраћа на релацији Приштина-Келн каменован у Србији и затражио од међународне заједнице да осуди овај инцидент. Непун сат касније, огласио се власник ове агенције Насер Јонузи који је демантовао Пацолијеве тврдње и казао да ниједан његов аутобус није камениван на територији Србије

Пацоли је о наводном нападу чак писао и на свом фејсбук профилу.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

– Напад који се догодио на територији Србије, прошао је без већих последица. Неприхватљиво то је да наши путници буду небезбедни у Србији. Тражим да међународна заједница реагује а од органа у Србији да пронађу нападаче – рекао је Пацоли.

Власник компаније „Барилева турист“ Насер Јанузи каже да је био на лицу места и да се никакав напад није догодио. Он је појаснио да је мањи камен пао са товарног дела камиона који је био на путу испред аутобуса.

– Пао је мањи камен са камиона који је био испред нас и тада је напрсло предње стакло на аутобусу. Полиција која је обавила увиђај била је коректна и професионална, помогли су нам. Никаквих проблема и непријатности нисмо имали – казао је Јанузи.

 

 

Извор: А.Грбовић/Информер