Издвајамо Спорт

ПОТПРЕДСЕДНИК ПАРТИЗАНА ПЕЦНУО ЂОКОВИЋА, ЧЕКА СЕ ОДГОВОР: Ти луташ, бебо, скренуо си с пута бебо, то није љубав бебо (ФОТО)

Фото: Инстаграм принтскрин

Потпредседник Партизана Владимир Вулетић, покушао је да нашали са најбољим српским спортистом Новаком Ђоковићем због његовог доласка на Маракану на утакмицу Звезде и Радника, па га је пецнуо за некадашње играње у Партизану.

Фото: Јутјуб

Наиме, Вулетић је објавио фотографије Новака у дресу Звезде и Новака са капом и шалом Партизана, од пре више од 11 година, вероватно из времена када је као младић играо за црно-беле.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Оно што други човек црно-белих не зна, је да је Новак Ђоковић последњих година много помогао тениском клубу Партизан.

Ђоковић није никада крио да је навијач Црвене звезде што је и показао доласком на утакмице кошаркаш и фудбалера, али је показао и да је свестрани спортиста који не мрзи Партизан.

Фото: Инстаграм принтскрин

Међутим, Вулетић је покушао да се нашали написавши и песмицу коју иначе изводи певачица Маја Беровић..

– Ти луташ, бебо, скренуо си с пута бебо, то није љубав бебо – написао је Вулетић на свом инстаграм профилу ПФЦБГ.

ФАКТИ:

– Новак је играо у Партизану као клинац и то никада није ни крио, чак има и фотографија на његовом сајту.

– Први фјучерс у каријери Новак Ђоковић освојио је са 16 година управо као члан ТК Партизан и то на теренима ТК Црвена звезда у јуну 2003. године.

– У јануару 2014. године, када је био на одмору у Београду после Аустралијан опена, поклонио је тениском клубу Партизан 1000 лоптица, а више пута је слао рекете и опрему.

Фото: Инстаграм принтскрин

 

Извор: Телеграф.рс