Издвајамо Свет

ПРОЦУРИО СНИМАК: Индонежански авион није сам пао НЕГО ЈЕ ОТЕТ И ОБОРЕН – ЗБОГ ОВОГ (ВИДЕО)

Фото: Pixabay.com

Пад потпуно новог Боеинга 737 Маx 8 није случајан. Команде лета ЈТ610 Лион Аира можда су биле даљински преузете с циљем да се убије 20 службеника индонезијског министарства финансија, сумња Јим Стоне, слободни новинар и истражитељ.

Лет потпуно новог Боеинга 737 Маx 8 индонезијског авиопријевозника Лион Аир вероватно је био даљински управљан и срушен у океан. У авиону је било и 20 службеника министарства финансија које забрањује банкарско зеленашење.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Један је путник снимио ситуацију у авиону мобилним телефоном, укључујући трештање мотора, кривудав лет, показатеље да команде авиона нису преотете у самом авиону и напосљетку обрушавање авиона под пуним гасом у океан, због чега се авион распао на ситне комадиће.

Претпоставља се да је снимак скинут са СД картице смрсканог мобилног телефона – из крхотина које је пронашла посада брода-тегљача – те је одмах постављена на интернет. По мени, готово је сигурно да се ради о даљинском преузимању команди авиона с циљем да се убије индонезијска министарка финансија.

Остаје питање како је тај видео доспео у јавност. Неки нагађају да је то учињено путем Wи-Фија из авиона, док други мисле да је снимак пронађен међу крхотинама и остацима авиона. Ако је тачно ово друго, претпостављам да је остатке мобитела пронашла посада брода-тегљача јер је прва стигла на лице места и не би то скривала као што би то учинио ФБИ.

Први снимак уништења путничког млазњака даљинским преузимањем контроле над авионом, видео којег убице нипошто нису очекивали да ће се појавити, поготово не тако брзо, можете погледати ОВДЕ.

Снимак ће сигурно бити забрањен, и то врло брзо, па ко год да је може снимити, нека је остави на сигурно

Следи неколико биографских цртица погинуле министарке финансија у којима се можда крију неки од разлога њенога могућег убиства

Из биографског чланка на Wикипедији:

Сри Мулyани Индраwати (рођена 26. новембра 1962.) индонезијска је економисткиња која обавља дужност министра финансија од 2016.; претходно је била на истој функцији од 2005. до 2010. У 2010. именована је генералном директорком Wорлд Банк Гроуп те је дала оставку на место министрке финанција. 2016. Сри Мулyани поновно је постављена на положај министра финансија у преуређењу владе председника Јока Wидода, заменивши Бамбанга Пермадија Соемантрија Бродјонегороа.

Као министрка финанција од 2005. до 2010. Сри Мулyани била је позната као реформиста чврсте руке те јој се приписују заслуге за јачање индонезијске привреде, пораст улагања и одлично управљање највећом економијом југоисточне Азије током финансијске кризе 2007.-2010. Пре четири године часопис Форбес рангирао је Сри Мулyани као 38. најмоћнију жену на свету.

 

 

Извор: nexus-svjetlost.com