Издвајамо Србија

ДАРКОВА МАЈКА ПРОГОВОРИЛА: Ово је истина о Ани Севић (ФОТО)

Фото: Јутјуб

Јавила се из Брестача и открила нове детаље!

Бранка Лазић, мајка фолк певача Дарка Лазића веома је срећна што је њен син коначно у бољем здравственом стањупосле несреће која се догодила 23. октобра код Брестача. Након фотографије из болнице која је објављена на Инстаграму, певачева мајка јавила се из Брестача и открила детаље о певачевом здравственом стању.

Она је потврдила да је Даркова вереница Марина Гагић трудна, а открила је и како је то саопштила њеном сину.

View this post on Instagram

💤💤💤💤🎤🎤

A post shared by DARKO LAZIĆ (@darkolazicofficial) on

– Марина му је показала мали папирић, ултразвук, она је у 8 недељи трудноће. Није напорна трудница – рекла је она у популарној ТВ емисији. Бранка је открила како се Дарко тренутно осећа.

– Дарко је добро, супер се осећа. То је све што могу да кажем. Највише га занима да ли је кући све у реду. Још не знамо када ће изаћи из болнице, али се надамо да ће то бити до Нове године – рекла је госпођа Лазић. Даркова ћерка Лорена још увек није видела свог оца, па је Бранка открила да су њој рекли да јој је тата на пословном путу.

View this post on Instagram

Fotografija je nastala pre par dana.. Vama se verovatno cini kao "normalna" ali svako ko me poznaje jasno vidi i zna koliko je truda trebalo da iza nje probam da sakrijem umor i tugu,nespavanje,suze i stres posle svega sto se desilo.. I pored svega toga to mi nije poslo za rukom..Ovo je jedna usiljena poza,pokusaj osmeha koji uz sav trud nije uspeo da se izadje iz mene. Nema te tuge koja se filterom moze sakriti jer zivot nije instagram. Radim na povratku svog osmeha koji se na mom licu video do pre neki dan,rade i svi koji me vole i koje volim,koji zele da budem srecna i ispunjena kakva realno i jesam jer imam sve razloge za to. Sve sto je bilo u mojoj moci sam uradila. Prvo je bilo "sta ona trazi u bolnici" posle je bilo "vidi ne dolazi u bolnicu,putuje" .. Odavno sam shvatila da se svetu ne moze ugoditi i da je bitno ono sto znamo Bog i ja.. kao i moja porodica. Znate sta? Trazila sam u bolnici snagu koju sam zelela da prenesem svom bivsem muzu u njegovoj najgoroj borbi,trazila sam energiju u sebi da bih je dala i njemu jer sam znala da ocu mog deteta to treba vise nego ikada do sada. Znam da mu je to znacilo i pomoglo da prebrodi svoje najteze zivotne trenutke…Da li idem ili ne idem..Kao sto sam napisala u story pre neki dan,to je moja licna stvar a samo su jedan put uspeli da me slikaju jer je to bila ne samo Darkova nego i moja bitka.. Svako od nas je pre godinu dana krenuo odvojenim putem i svako od nas vodi svoj zivot. Svako je odabrao kako ce da zivi i svako je napravio svoj izbor. Ja sam odabrala da budem srecna i voljena jer imam pravo na to ,kao i svi vi! Jer sreca je stvar izbora! Svako zasluzuje da bude srecan! Moje dete zasluzuje da bude srecno a ne moze biti ako nisam ja ta koja ce da joj pokaze kako to izgleda! Ja nemam pravo da budem nesrecna jer imam dete koje ce biti srecno sve dok to od mene zavisi a ja cu uraditi sve sto je u mojoj moci da zauvek bude srecna,zasticena i nasmejana… Volim vas i zahvaljujem se na svemu lepom sto ste poslali proteklih dana… Od energije do reci.. ❤️🍀💋

A post shared by ANA SEVIC OFFICIAL (@anasevicofficial) on

– Не, Лорена је мала, она још ништа не зна, за њу је њен тата на путу, ради. Недељу дана пре несреће сам видела Лорену, али сада нисам у стању да је чувам. Ана и ја се повремено чујемо, она пита како је Дарко. Лорена само жели да дође у Брестач – изјавила је Бранка. Дарку још нико није рекао како је доживео удес, а Бранка је признала како се осећала тада.

– Још увек не зна како је доживео удес, нисмо хтели да му покажемо. Било ми је јако тешко. Оно што се писало ме додатно погађало. Најважније ми је да је сада ван животне опасности – рекла је Бранка.

Спекулисало се да је певач желео да добије недозвољене супстанице у болници, па је његова мајка рекла да то није истина, а потом је открила шта је Дарко пожелео да каже чим буде стигла.

– Дарко ме је замолио да поздравим све његове фанове и људе који га подржавају и послао им пољубац – рекла је она.

 

Извор: srbijadanas.com