Издвајамо Србија

ДАРКОВУ ПОРОДИЦУ ОПСЕДАЈУ ПРЕВАРАНТИ: Лазића би да лече БРОЈЕВИМА!

Како „Блиц“ сазнаје, откако је Дарко Лазић након саобраћајне незгоде која му се догодила, завршио у болници, неколико људи јавило се породици Лазић и најближим пријатељима како би понудило методе лечења за фолк-певача.

Оно што је најшокантније од свега јесте да те методе апсолутно немају везе са здравим разумом, већ се преваранти јављају како би певача лечили, између осталог, бројевима.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Иако је породица Дарка Лазића увек културна и љубазна према свима, овај начин комуникације превршио је сваку меру, поготову када су почели да се јављају људи како би дошли у болницу и наводно излечили Дарка, иако он у КБЦ Земун прима најбољу негу.

– Јавио се човек који је понудио да дође у болницу у којој је Дарко смештен од тренутка када је имао саобраћајку, како би бројевима покушао да га излечи. Он је понудио да Лазићу израчуна датум рођења, месец и годину, као и сат у којем се родио и тако за њега нађе адекватну терапију и предвиди даљи ток лечења – каже за „Блиц“ извор и наставља:

– Наравно да ове методе немају никакве везе са лечењем које Дарко свакодневно добија у КБЦ Земун и да су Даркови ближњи апсолутно против свих свега сличног. Они су захвални људима који се јављају да им пруже подршку, али није у реду да неколицина људи покушава да искористи стање у којем се налази Дарко Лазић – завршава наш извор.

Подсетимо, Дарко Лазић је 23. октобра доживео стравичну саобраћајну незгоду када се његов аутомобил четири пута преврнуо и завршио у ливади крај пута. На основу трагова кочења полиција је утврдила да Лазић није заспао за воланом, већ да је ишао брзином од 150 километара на сат. Певач је три сата после несреће имао више од 1,39 промила алкохола у крви.

Он је први пут оперисан два дана након удеса, 25. октобра, када му је извађена слезина и заустављено унутрашње крварење које му је отежавало дисање. Исто тако, лекари КБЦ Земун прошле недеље су му успешно оперисали бутну кост и ставили протезу у кук. Интервенција је трајала шест сати.

Певача сваки дан у болници обилазе отац и мајка, Милан и Бранка Лазић, као и вереница Марина Гагић и пријатељ Миљан.

Здравствено стање Дарка Лазића је сада боље, али му предстоји дуг и напоран опоравак.

 

 

Извор: А.Ч./Блиц