Издвајамо Србија

Испливали кључни детаљи убиства Јелене Марјановић у Борчи, ЗОРАН ПОНОВО…

Фото: Јутјуб

Осим мале Јане (7) у Више тужилаштво би могли да буду и позвани и остали чланови породице Марјановић

Фото: Јутјуб

Зоран Марјановић неће ускоро сестина оптуженичку клупу због оптужби да је брутално убио супругу Јелену Марјановић (33). Наиме, Виши суд у Београду је други пут вратио оптужницу против супруга певачице „Гранда“ на допуну истраге, а према извору, тај поступак би могао да потраје, јер постоји могућност да ће тужилаштво затражити поновно саслушање свих сведока, па и самог Зорана Марјановића и чланова његове породице.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

ПРОПУСТ

Међу првима који ће дати исказ је мала Јана (7), Јеленина и Зоранова ћерка, која је крајем јуна ове године оцу дала алиби.

-Девојчица ће морати поново да сведочи јер су приликом првог саслушања у тужилаштву направили пропуст- дете је давало исказ без присуства правног заступника, па тај исказ није прихватљив, објашњава саговорник.

Како додаје, постоји могућност да ће поново бити саслушани и поједини сведоци у предмету који би могли да буду од кључне важности у истрази злочина.

У Више тужилаштво поново би могао да буде позван и бициклиста Милан Р., који се у тренутку убиства певачице 2.априла 2016. године затекао на насипу. Он је на првом саслушању изјавио да је тог дана видео мушкарца и жену, али не и дете. Како је навео, они нису ходали насипом, већ су силазили са њега. Милан Р. је рекао и да је прво ишао мушкарац, а иза њега жена. Ипак, он није могао да потврди да су у питању Јелена и Зоран, каже извор.

АНАЛИЗА КРВИ

Да би нова саслушања била од користи у расветљавању убиства, сматра и адвокат Предраг Савић, правни заступник породице Крсмановић.

-Врло је могуће да ће у оквиру нових истражних радњи поново бити саслушани неки сведоци, као и да ће бити рађена ексхумација тела Јелене Марјановић, каже Савић.

Подсетимо, Апелациони суд усвојио је жалбе Марјановићевих адвоката и вратио оптужни предлог на допуну истраге. Затражено је да се уради просторно-временско вештачење снимака с куће породице Јаховић у Црвенки, с камера које гледају на насип, вештачење мобилног телефона бициклисте, анализа крви пронађене на задњем седишту Зорановог мерцедеса, као и да се утврди чији је ДНК нађен на огреботини на Марјановићевој руци.

 

 

Извор: Српски телеграф/Д.С.