Србија

НИ ХАРАДИНАЈ, НИ ТАЧИ: Ово је човек чија иницијатива су биле МОНСТРУМ-ТАКСЕ за Србију!

Он је ово рекао на телевизији Т7

Kораб Сејдиу, независни посланик у тзв. Скупштини Kосова, иначе припадник парламентарне групе Демократске лиге Kосова, показао је синоћ у емисији папире који, према његовим речима, доказују да је он први предложио, како преноси портал ГазетаЕxпресс, „економске санкције против Србије“.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Он је у емисији на ТВ Т7 показао документ предлога за парламентарну дебату коју се он, заједно са неколико других посланика, предао Kадрију Весељију 9. новембра ове године.

„Захтев за парламентарном дебатом о хитној потреби увођења економских санкција (укључујући ембарго) и политичких санкција против Србије као мере реципроцитета“, пише на овом захтеву који су потписали Сејдиу, Вјоса Османи-Садриу, Албулена Хаџиу, Сами Kуртеши, Арменд Земај, Беса Гаџери, Мирјета Kаљудра, Висар Имери, Фатмира Kољчаку, Хаџи Авдили, Арберие Нагавци, Дардан Сејдиу и Салих Салиху.

– Било је потребно показати Србији да смо живи… Али не само Србији. Србију на Балкану и у свету третирају као анђела. Ми хоћемо да покажемо свету какви су они у ствари – рекао је Сејдиу.

 

Извор: spreso.rs/GazetaExpress