Издвајамо Србија

„ДУГО ЋУ ЈЕ ГРЛИТИ И ЉУБИТИ!“ Дарко Лазић проговорио о сусрету са ћерком и открио детаље позива Ане Севић

Дарко Лазић успешно се опоравља у бањи у Младеновцу, након тешке саобраћајне незгоде коју је доживео 23. октобра. Певач поново има осмех на лицу, а сада је проговорио и о вереници Марини Гагић, ћерки Лорени, као и бившој супрузи Ани Севић.

Фото: Јутјуб

– Боље се осећам, требаће времена да се скроз опоравим, ово није била мала ствар, али хвала Богу стаћу на ноге и идемо даље. Вежбе ми тешко падају, али знам да морам. Доста људи ми долази сваки дан, пријатеља, родбине – кроз осмех је почео причу Дарко, који очекује друго дете будући да је његова вереница Марина у другом стању.

– Једва чекам, Марина је отишла јуче поново на ултразвук. За трудноћу ми је рекла у болници кад сам се пробудио из коме, замало нисам опет пао у кому. Имамо пар имена у оптицају, а свадба ће следеће године – рекао је Дарко у интервјуу за емисију „Премијера Викенд Специјал“.

– Нисам још видео Лорену, она не зна ништа, зато нисам ја ни хтео кад сам био у онаквом стању да дође да ме види. Кад дође прво ћу је дуго грлити и љубити, нисам је дуго видео. Мора неко и да оде да купи играчке, јер ако дође и нема играчака то ће бити проблем – са осмехом је рекао певач.

Он се осврнуо и на однос са Аном Севић:

– Звала ме Ана, била је у болници, звала је и овде кад сам дошао, да пита јесам ли стигао, да ли је све у реду.

– Нису ми дали да погледам слике удеса, ја се не сећам шта се десило, како сам се слупао, како сам доспео у болницу, ја то немам појма. Кајем се због свега, што сам себи дозволио да дођем у овакву ситуацију, али то може сваком да се деси, не мора човек да буде ни пијан, једноставно деси се. Кога сам ја угрозио сем себе? Видим неке наслове „Дарко иза решетака“, каква казна? Ја сам само себе угрозио и никог више, и нисам био у пијаном стању, ја сам заспао за воланом због премора – каже Лазић.

– Само бих се захвалио свима, тачно се види ко је прави човек, а ко није. Живот ће ми бити другачији и нормалнији након овога, мислим да је крајње време да се уозбиљим – завршио је певач.

– Дарко је срећан што је променио средину. Питао је када ће се опоравити, када ће доћи кући. Његов дан је организован према његовом општем стању. Потребан је дуг временски период да би се све ствари вратиле у пређашње стање. Иде на терапије у колицима, јер не може самостално да прелази веће дистанце. Али у наредних годину две, видеће се да ли ће то бити једна штака или две. Прошао је све тестове за памћење и за гласовне могућности и све је у реду – рекао је Дарков лекар Милош Полексић.

 

Извор: Блиц