Издвајамо Регион Србија

ПОДМУКЛИ НОВОГОДИШЊИ ПЛАНОВИ Шиптари 14. децембра формирају војску, а ОВОГ ДАТУМА нападају север Косова!

Желе да ухвате Србе неспремне у време дочека

Шиптарски екстремисти планирају да нападну север Косова 31. децембра тачно у 22 часа, да ухвате Србе неспремне у време дочека Нове године и да већ 1. јануара ујутру заузму „границу“ са централном Србијом.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

„Блицкриг“ акција
Српске обавештајне службе, како се сазнаје, добиле су овакву информацију од партнерских страних служби, а додатним проверама утвржено је да власти у Приштини заиста припремају „паклени новогодишњи план“.

Одлично обавештени извори кажу да су потврду ових информација добили са више страна.

Упозорени смо од врло озбиљних служби са Истока и са Запада да постоји план Приштине да, пошто 14. децембра формирају „војску Косова“, нападну север покрајине, то баш у време прославе Нове године! Шиптари планирају да изненаде Србе на северу. Идеја им је да напад почне у 22 сата И да се читав север заузме за неколико сати. Албанци су убеђени да би овај блицкрих напад матирао Београд, који након тога не би имао другог избора него да призна лажну државу – објашњава извор, који је инсистирао на анонимности.

Према његовим речима, држава Србија је свесна ове опасности и предузела је одговарајуће мере.

У овом моменту не могу вам рећи конкретно које су мере предузете, али будите сигурни да је шиптарск иплан на време проваљен и да ће им тешко успоети ова злочиначка намера – уверава извор.

Србија се не усуђује да пошаље своју војску на Косово и неће смети да то уради. Довољан би био само један маерички војник. САД ће нас у таквим ситуацијама подржати – казао је Харадинај, чиме је практично најавио упад на север покрајине.

Извор: Ало.рс