Издвајамо Србија

СВЕТО И ПРАВОСЛАВНО: Одушевићете се кад видите које име је ДАРКО ИЗАБРАО ЗА СВОГ СИНА

Фото: Јутјуб

Он му је спасао живот.

Откако је Дарко Лазић само неколико дана након буђења из коме, сазнао да је његова девојка Марина Гагић трудна, певач не престаје да прави планове за будућност! Певач ког су лекари из КБЦ Земун недавно послали на рехабилитацију у Селтерс бању, додатно је мотивисан да се што пре опорави, како би био спреман када принова стигне у дом Лазића.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Дарко је дуго прижељкивао да добије још једно дете, а откако му је Марина саопштила да је у другом стању, уверен је да након ћерке Лорене, стиже син. Због тога, Дарко је решио да сину да име Михаило, јер верује да га је Свети архангел Михаило, ког породица Лазић празнује као крсну славу, сачувао живот.

– Још док је био у браку са Аном, Дарко је желео да прошири породицу и маштао је о томе да има пуно деце. Међутим, годину, две након што су добили Лорену, њихов брак је упао у кризу, а убрзо потом су се и развели. Обоје су упловили у нове везе, а Дарко је измењао неколико девојака пре него што се скрасио поред Марине – каже на почетку разговора за „Вип“ пријатељ популарног певача и објашњава да Дарка, током целог брака са Аном, није напустила жеља за потомством.

– Када је почетком лета започео везу са Марином, Дарко се заљубио до ушију у њу. Веома брзо је схватио да је она жена његовог живота и да са њом жели да оснује породицу. Марина има само 19 година, али је за многе ствари зрелија од својих вршњака и има здраве погледе на живот. Стоички је издржала период када се Дарко борио за живот и ни у једном тренутку није посустала нити изгубила веру да ће се све завршити како треба. Била је велики ослонац Дарковим родитељима, Милану и Бранки, који су је од почетка њихове везе прихватили као ћерку – каже извор и додаје да се Марина, након што је сазнала да је трудна, ни у једном тренутку није двоумила шта треба да уради.

– Као и сваког дана, Марина је и тада дошла у болницу са Дарковим родитељима. Марина и Бранка су стајале испред одељења Интензивне неге и чекале да из собе изађе Дарков тата, како би дошао ред на њих две да га виде. Марина је искористила тих неколико минута, док је Милан био одсутан, те се поверила Дарковој мами, а Бранка је, први пут у тих месец дана голготе, од среће заплакала. Плакала је као киша и љубила будућу снајку и само јој је говорила: „Хвала ти дете моје! Хвала“. Бранка јој је саветовала да одмах уђе у собу код Дарка и њему саопшти радосне вести – препричава извор и наставља:

View this post on Instagram

💤💤💤💤🎤🎤

A post shared by DARKO LAZIĆ (@darkolazicofficial) on

– Ушла је код Дарка озарена и са осмехом на лицу му је само рекла: „Љубави, трудна сам“. То је била прва радосна вест коју је Дарко од несреће чуо и неколико пута ју је питао да ли је сигурна у то. Када му је рекла да јој је лекар потврдио да је трудна, и Дарко је од радости заплакао – каже извор и објашњава да је Лазић одмах почео да бира име за будућег наследника.

– Знате како кажу, најбитније је да је дете живо и здраво, али је Дарко уверен да ће овог пута добити сина. Због тога је одмах почео да размишља о именима за дечаке, а у обзир нису долазила кратка и модерна имена. Тражио је од родитеља да му донесу црквени календар, а они су га посаветовали да детету да име Михаило, по Светом архангелу Михаилу, крсној слави у дому Лазића. А када је чуо да је свештеник цркве Светих архангела Михаила и Гаврила у Брестачу данима држао молитве за његово оздрављење, одлука је пала да се певачев наследник зове Михаило. Једноставно, Дарко верује да му је његов заштитник Свети архангел Михаило сачувао живот – каже на крају Лазићев пријатељ.

 

 

Извор: srbijadanas.com/VIP magazin