Издвајамо Србија

ВУЧИЋ: Не гледам ријалити, није то за мене, то је за народ направљено!

Председник Вучић гостујући на једној телевизији дао је интервју у којем је изнео низ занимљивих информација из приватног живота које иначе није откривао никоме.

Пренели смо неке занимљиве детаље и одговоре председника Србије.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

О НОВИНАРИМА И ЦЕНЗУРИ:

Ивановић ми је једном приликом рекао да ме се сви новинари плаше и његове колеге. Замолио сам га да ми каже који су то новинари а он није умео да ми каже ни једно име. Толико о цензури. Пишите и радите све шта хоћете не занима ме. Моје еј да вам поручим да власници медија има да плаћају порез и то је то!

О ИЗБОРИМА И ОПОЗИЦИЈИ

Рекао сам протестујте до сутра. Окупите 100 милиона људи не занима ме. Те исте људе ангажујте нека гласају на изборима. КАд ме добијете онда ја одох. Где то има да 20,000 шета градом и ви њима предате власт? Па чекајте то се тако не ради нигде. Видели сте како Французи гуше протесте? Немци? Холанђани? Македонци, Мађари. Само у Србији нема насиља и полиције.

О РИЈАЛИТИ ПРОГРАМУ

Искрено не гледам то ни секунд један нисам посветио томе. Не занима ме. Чујем да је морал на ниском нивоу и да се појављују тамо људи сумњивог интелекта. Немам времена да гледам телевизију камоли такве глупости. Али видим да народ то гледа, тражи. Ок онда то је направљено за народ не за мене. А има и оних у народу који то не воле да гледају и њихово је то право. Али и они који то воле имају право да гледају. То је демократија.

 

Извор: Дневни Журнал