Србија

СКАНДАЛ НА ТЗВ. КОСОВУ! Самопрозвани МИНИСТАР шверцује СРПСКУ РОБУ преко Црне Горе, а Тачи и Харадинај СВЕ ЗНАЈУ!

Чак је и Kадри Весељи свесан тих информација

Посланик Иницијативе за Kосово Милаим Зека изјавио је да је један од тзв. косовских министара укључен у кријумчарење робе из централне Србије кроз Црну Гору након што је уведена такса од 100 одсто.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Не спомињући имена, заступник Зека нагласио је да су три челника институција, Рамуш Харадинај, Хашим Тачи и шеф Скупштине, Kадри Весељи, свесни тих информација.

– Министар правосуђа и многи други министри показују лицемерје на састанку владе. Плаћени су да не лажу грађане. На темељу информација Полиције и Обавештајне агенције Kосова и међународних институција, постоје врло познати људи, а међу њима и министри који су 100 одсто пореза претворили у њихово пословање. Знамо да су друге политичке странке обављале такве послове са Србима у северној Митровици – изјавио је он за Т7, преноси „Индекс онлајн“.

Даље Зека истиче како је врло забрињавајуће за камионе да из централне Србије уђу у Црну Гору. „… А када дођу на тзв. Kосово, они постављају таблице Црне Горе, наводно као да су са тзв. Kосова. Верујем да премијер има те информације, председник и председник парламента“ – изјавио је Зека.

 

Извор: Srbija Danas/rs.sputniknews.com