Србија

ВУЛИН О РУСКОМ ОРДЕНУ: Путин је одликовао Вучића, а Вук Јеремић с правом чека одликовање од Тачија

Фото: Јутјуб

Вулин је рекао да је Вучић одликован велики признањем од светског лидера

Министар одбране Александар Вулин огласио се саопштењем поводом вести да ће руски председник Владимир Путин 17. јануара уручити орден Александру Вучићу.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

– После 100 година један Србин је добио високо признање Русије. Председник Србије Александар Вучић је одликован великим признањем од великог светског лидера. Председник Путин је наградио храброст, вредноћу, посвећеност и упорност Александра Вучића. Одликовао га је зато што је Србин који воли Србију и зато што је имао личне и политичке храбрости да се упркос огромним притисцима не прикључи антируској хистерији. Председник Руске Федерације Владимир Владимирович Путин је председника Србије Александра Вучића уписао у историју уз велике Србе који су својим животом заслужили памћење и међу Србима и међу Русима – рекао је Вулин, па наставио:

– Александар Вучић је заслужио орден а сви Срби имају на кога да буду поносни. Орден кога су носили Kарађорђе, регент Александар или Никола Пашић нико у свету није покушао да умањи и унизи али Јеремић јесте. Још једном су завист и мржња натерели малог Јеремића да лаже о великим стварима. Путин је одликовао Вучића, Јеремић са правом чека да га одликује Тачи. Свакоме по заслузи – поручио је Вулин.

 

Извор: Espreso.rs / Novosti